Na, ma is tanultam valamit. Én eddig közmunkásból (akiről tudtam, hogy az) csak a sínek között menetelő kétszáz szemétszedő embert meg ilyeneket láttam. Jut tíz emberre egy csokis papír meg egy PET palack. Az olyanok sztrájkolhatnak ítéletnapig. Ha tényleg ilyen sok értelmes munkát is végeznek közmunkások, akkor bocsánatot kérek.
A kérdésre amúgy nem tudok válaszolni. Szerintem hamarosan, mostanában mindenkinek tele van a hócipője a kormánnyal.
Hát srácok. Ha valóban van olyan aki annyira hülye, hogy közmunkásként elmegy olyan pozícióba dolgozni bagóért, ahol egyébként annak 2-3 szorosát kéne keresnie, akkor magára vessen.
Nem is értem. Közmunkásként portán, menzán, stb.? Ez konkrétan kimeríti a pofátlanság határát. Ennyi erővel mérnököket se vegyenek fel, majd úgyis lesz olyan, aki közmunkában 50.000 forintért dolgozik nekik az építési hatóságnál például.
A videód meg külön kinyitotta a bicskát a zsebemben. A bal szélen álló fas zi nem az, aki most fizetett ki zsebből 160 milliót? Bár jobban megnézve csak hasonlít rá. Mindegy, ettől függetlenül az MSZP megint hozza a formáját.
12
Az iskolákban idéntől már a tanárokon kívül csak közmunkásként lehet felvenni dolgozókat. s nem csak takarítókat meg szakácsokat, hanem irodai dolgozókat, rendszergazdákat stb stb. És lesznek jelentkezők mert ha most te is választhatsz pl hogy árkot kapirgálsz vagy ugyanazért a pénzért irodában dolgozol értelemszerűen az utóbbit választod. De ez elég kis szelete a közmunka programnak, bár dolgoznak azon hogy kiterjesszék, de továbbra is 90% csak látszatmunkát csinál, és azért vannak hogy szebben mutassanak a statisztikák.
"elmegy olyan pozícióba dolgozni bagóért, ahol egyébként annak 2-3 szorosát kéne keresnie, akkor magára vessen."
Vagy a közmunka vagy semmi, nem sok választás van.
Miért venne föl bárkit is az államgépezet, ha vannak közmunkások, akikre mindent rá lehet bízni.
Párév múlva csak közmunkások és miniszterek lesznek az állami helyeken.
18
Ez tény de beláthatod a hogy a semmiből csak így lehet többezer új munkahelyet teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!