Orbán Viktort választotta második helyezettnek a 2014-es év legkorruptabb politikusainak listáján a korrupcióellenes OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project).
Nem mintha imádnám Orbánt de egy ilyen statisztikát mi alapján állítanak össze mégis? Putyin első, Orbán második... Nekem inkább az bűzlik, hogy némi nyugati befolyás is hozzájárult a díjkiosztáshoz...
2015. jan. 4. 00:03
2/28 anonim válasza:
Mi alapján csinálnak ilyen listát?
2015. jan. 4. 00:04
3/28 anonim válasza:
Kár, hogy ilyenből nem csinálnak nagyközönség előtt díjátadót. Megnézném Vikit egy nagy fsszoborral a kezében.
2015. jan. 4. 00:05
4/28 anonim válasza:
Ugyan már, ha annyira korruptak lennének, akkor lefizették volna a lista szerkesztőit, hogy ne legyenek rajta :D
Amúgy engem is érdekelne, hogy ez mitől valós lista és nem "Kit utálunk jobban itt xy földén" rangsor.
2015. jan. 4. 00:09
5/28 anonim válasza:
baromság az egész. nem nem az hogy korrupt-éée vagy sem maga az egész.
2015. jan. 4. 00:14
6/28 anonim válasza:
"hogy ez mitől valós lista és nem "Kit utálunk jobban itt xy földén" rangsor."
Szerintem is az van a dologban!
Kb. ennyire lehet komolyan venni az ilyeneket.
2015. jan. 4. 00:27
7/28 anonim válasza:
Miért az szerintetek nem elég 'kínos', ha egy ilyen kis fos országot 2. helyen utálnak közvetlen oroszország után?
2015. jan. 4. 00:31
8/28 anonim válasza:
Nem az a lényeg hányadik lett,hanem hogy felmerült a neve.
Putyin után.....
2015. jan. 4. 00:33
9/28 anonim válasza:
Az nem tőlünk függ, hogy utálnak-e minket, hanem az utálkozók elmeállapotától. Sokszor volt, hogy hibátlanból csináltak hibást / fekete bárányt.
2015. jan. 4. 00:34
10/28 anonim válasza:
" ha egy ilyen kis fos országot 2. helyen utálnak közvetlen oroszország után?"
Na és kik utálják?
A liberáldroidok, a többinek meg közömbösek vagyunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!