Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik nem lenne Magyaror...

Bob76xd kérdése:

Ha a Jobbik nem lenne Magyarországon, akkor most milyen párt lenne helyette?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
A jobbik még létezik? Minden fontos kérdésben a fidesz mellé állnak, csak a fidesz nevelt gyereke nem?
2015. jan. 3. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Legalább lenne egy erős, valódi nemzeti pártunk, nem egy Tel-Avivból irányított álnemzeti átverés, mint a Jobbik. Pl. mint a Magyar Hajnal.
2015. jan. 3. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy normális szélsőjobboldali nemzeti pártunk lenne, akik nem Putyin bohócpártjai.
2015. jan. 3. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
A Jobbik szavazóinak többsége kiábrándult MSZP szavazó, tehát ha a Jobbik nem lenne akkor vélhetően valamilyen új baloldali formáció töltené ki az általa hátrahagyott helyett, pl LMP vagy DK. Vagy valami teljesen új.
2015. jan. 3. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Elnézést az érintettektől de az előttem válaszolók a mintapéldája annak amiről Churchil beszélt hogy mi a legnagyobb érv a demokrácia ellen.

A Jobbikot pénzeli Tel Aviv meg Putyin, a Fidesz testvérpártja, de mszp-sek töltik fel... Bravó!

2015. jan. 3. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

5: Iránt kifelejtetted.

Kérdező: Európában egyre több országban új erőre kapnak a szélsőjobboldali pártok (amikről csak most gondoljuk, hogy szélsőségesek; valójában csak egyszerű jobboldali pártok és nem ehhez szoktunk, hogy valaki az internacionalizmus és liberalizmus mellett a haza érdekeivel is szem előtt tartja) és ha nem lenne Jobbik, akkor lenne helyette más.

2015. jan. 3. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
A Jobbikot gyakran megvádolják azzal, hogy innen-onnan pénzelik, de konkrét bizonyítékokat még nem láttam.
2015. jan. 3. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"A Jobbikot pénzeli Tel Aviv meg Putyin, a Fidesz testvérpártja, de mszp-sek töltik fel... Bravó!"

Én most ábrándultam ki a jobbikból, mikor szavazni kellett a fizetős bevezető szakaszokról, hogy nekik kelljen-e fizetni, vagy állam fizeti. Akkor a Jobbik igennel szavazott, mert költségtérítésen ők kérvényezték a nagyobb négyzetméretű irodák állami finanszírozást.

Nem azért Fidesz bérencek, mert így vagy úgy szavaznak, hanem mikor az Én pénzem elkötéséről kell szavazni a saját zsebükre, akkor egyetértenek a többi poszt-komcsival :D

2015. jan. 3. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy valóban jobboldali párt.
2015. jan. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!