Ha a Jobbik nem lenne Magyarországon, akkor most milyen párt lenne helyette?
Elnézést az érintettektől de az előttem válaszolók a mintapéldája annak amiről Churchil beszélt hogy mi a legnagyobb érv a demokrácia ellen.
A Jobbikot pénzeli Tel Aviv meg Putyin, a Fidesz testvérpártja, de mszp-sek töltik fel... Bravó!
5: Iránt kifelejtetted.
Kérdező: Európában egyre több országban új erőre kapnak a szélsőjobboldali pártok (amikről csak most gondoljuk, hogy szélsőségesek; valójában csak egyszerű jobboldali pártok és nem ehhez szoktunk, hogy valaki az internacionalizmus és liberalizmus mellett a haza érdekeivel is szem előtt tartja) és ha nem lenne Jobbik, akkor lenne helyette más.
"A Jobbikot pénzeli Tel Aviv meg Putyin, a Fidesz testvérpártja, de mszp-sek töltik fel... Bravó!"
Én most ábrándultam ki a jobbikból, mikor szavazni kellett a fizetős bevezető szakaszokról, hogy nekik kelljen-e fizetni, vagy állam fizeti. Akkor a Jobbik igennel szavazott, mert költségtérítésen ők kérvényezték a nagyobb négyzetméretű irodák állami finanszírozást.
Nem azért Fidesz bérencek, mert így vagy úgy szavaznak, hanem mikor az Én pénzem elkötéséről kell szavazni a saját zsebükre, akkor egyetértenek a többi poszt-komcsival :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!