Brutális megszorításokra készül a Fidesz? Teljesen leépítik a szociális és jóléti kiadásokat? A kérdést a kormánygyűlés komonista soraiból írtad? A Fidesz miért nem kampányol és vesz ki milliárdokat a szociális jóléti kiadásokból mint a komonisták?
ma 09:32
A Fidesz azért nem folytatja az általad követelt baloldali politikát, mert nem baloldali párt.
Baloldali pártnak ott van az MSZP-Jobbik páros, ha komcsi vagy, szavazz rájuk, ne azon hisztizz, hogy a Fidesz nem olyan, mint ezek.
A Fidesz azért nem folytatja az általad követelt baloldali politikát, mert nem baloldali párt.
Baloldali pártnak ott van az MSZP-Jobbik páros, ha komcsi vagy, szavazz rájuk, ne azon hisztizz, hogy a Fidesz nem olyan, mint ezek.
Te betegesen demagóg vagy!
Mi köze a rászorultság elvén működő szoc ellátásnak a Jobb vagy a baloldalhoz? Ez egy egyszerű gazdasági kérdés.
Ha van a kasszába pénz akkor szélesen lehet támogatni, ha nem, akkor nem a mértéket hanem a kört kell szűkíteni.
Egyszerűen a Fidesz a minden szavazót megszerezni politikájával, már nem képes józanul politizálni.
Ráadásul az alanyi szoc ellátás a homogén vagyoni helyzetű " inkább balos" országokra a jellemző!
komonista? hm?
Én is meglepődöm sokszor a hülyeségen!
Akadnak akik képtelenek, elválasztani a kommunizmust a szociáldemokráciától, és az imperializmus a kapitalizmustól.
09:18-nak!
Ne mond már hogy koplalnak a nyugdíjasok! A nagy szocializmusba talán nem volt munkája? Akkor veszélyes munkakerülő volt! Esetleg utca seprő volt? Akkor megértem ha koplal tanulni kellet volna nem a száját húznia! Az én mamám a Máv-nál volt wc-s néni Tanyán és még is 100.000 Ft a nyugdíja! A nagy Kádár korszak hitelfelvételekor kapott mindenki a közösből! A tanulás meg a nem szeretem volt ezeknek a nyugdíjasoknak, most meg sír a szájuk!
régebben azt dolgoztad amit adtak. ha nem akartál éhen halni, akkor mentél és csináltad.
Kizártnak tartom, hogy a nagymamád wc-s néni állásból 100.000 Ft nyugdíjat kap. Vagy jó közel volt a húsos bödönhöz és elintézett magának valami finomat, vagy más van a háttérben amire kap még plusz pénzt. Pl van aki az lehunyt férje után kap pénzt annak a nyugdíjából.
Mellesleg meg nagyon kevés nyugdíjas büszkélkedhet magas nyugdíjjal. A legtöbb a minimálbér felét is épp megkapja, hiába dolgozta ki a belét. szerintem menj vissza legózni.
Jah nem vagyok se fideszes, se mszp-s. főleg 'kommOnista' nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!