Buszon hallottam, hogy I. István politikája hasonlított Adolf Hitler politikájára. Miben?
Figyelt kérdés
Bár ott is hallottam néhány érvet, amik többnyire a vallási alapú népirtást hozták fel kapcsolatnak. De ilyen összevetést még máshol nem halottam. Össze lehet vetni a két politikát?
Ebben tényleg lehet valami, vagy csak összeesküvés elmélet szintű dolog lehet?
2014. dec. 28. 18:49
21/22 anonim válasza:
oké, rendben van, de akkor pl. a mai helyzetet nézve talán jobb lenne ha nem hisztiznének nyugat-Európában a dzsihadisták miatt, inkább váljon egy ország muszlimmá, mintsem "elpusztuljon" ill. terroristák célpontja legyen.Ugyanaz a logika.
22/22 A kérdező kommentje:
Na végre kaptam rendes válaszokat! Köszönöm szépen!
Nem is volt olyan nehéz.
A közhelyes bíráskodók miért nem mennek a szex-szerlem-gyengédség topikba trollkodni?
2014. dec. 29. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!