Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most lett dobogós a magyar...

Most lett dobogós a magyar gazdaság az EU-ban! Miért szidják a kormányt az embeek mégis?

Figyelt kérdés

Most láttam egy TV reklámot, melyben elmondják, miszerint 2014-ben a magyar gazdasági növekedés dobogós lett az EU-ban !!! [link]

[link] vannak tüntetők. Miért? Nem tudják, hogy lefújták a netadót? Vagy félnek hogy mégis bevezetik más néven ? Ennyire fontos az egész napi gépezés?

2014. dec. 27. 19:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha te hiszel az ilyen kormány propaganda reklámoknak az a te bajod. A netadó kérdésben meg nagyon nem vagy képben úgy tűnik.

"Ennyire fontos az egész napi gépezés?"

Ekkora marhaságot még nem is olvastam sehol. Egyáltalán nem attól függ, hogy ki mennyit gépezik.. Amiről fingod sincs abban minek kell okoskodnod??

2015. jan. 5. 02:03
 22/26 anonim ***** válasza:
28%

Most mondták a TV-ben? Várj, kitalálom...A magyar kormány megbízásából, jól sejtem??! Na, akkor az annyira igaz, mint amennyire én vagyok Napóleon.

Mitől lenne dobogós a magyar gazdaság? Egymillió tonnával több falevelet sepertek össze közmunkások, vagy mi a fene? Na és ha mégis dobogós, kit érdekel? Az átlag pógár úgysem fog a büdös éltben megérezni ebből semmit, mert ha ebbe az országba pénz bejut, azt úgy szétlopják a fejesek, hogy egy fillér nem marad!

Na, épp ezért vannak a tüntetések! És nyisd ki a füled, akkor talán eljut az agyadig, hogy itt régen nem csak a net adóról van szó!A sz@r munkatörvénykönyvön át az egyébb agyatlan adókig nagyon sok mindenről! Azt nem hallottad a TV-ben., hogy azt kérik a tüntetők, hogy az egész törvényjavaslatukat vonják vissza? Az egész szar úgy, ahogy van!Nem a gépezésről van szó, hanem arról, hogy amikor az emberek többsége évek óta létbizonytalansában él, normális kilátások nélkül, miközben egyesek odafent lopnak, csalnak, hazudnak az adóforintjain, akkor előbb-utóbb betelik a pohár! Most telt be végleg!

2015. jan. 5. 09:06
 23/26 anonim ***** válasza:

"A jólét messze van, arról senki sem beszélt, az elmúlt 8 évet nem lehet egyetlen ciklussal helyrerakni -.-"

Hát, mivel az emút 8 év tolvajai után újabb tolvaj hordát kaptunk a nyakunkba, úgy nem is lehet helyrerakni!Ezek is csak a zsebüket tömik, ráadásul, nyíltan, cinikusan, pofátlanul! Még hogy az ország rendbe rakása!Az meg sem fordul a fejükben!Azt hiszed ráérnek arra lopás közben?

Még az 1 millió beígért munkahely sem jött létre, helyette kb ennyi szűnt meg.De sebaj, egyre több lesz a közmunkás, havi 50 ezerért! Fejlődünk, a barlang felé!

Na és azt hallottad-e a TV-ben, mikor kedves vezírünk az vartyogta a legutóbbi választások előtt, hogy a gazdaság már stabil, nem lesz szükség újabb megszorításokra és adókra???! Ellenben mi történt? Miután újra kormányra tették magukat, jöttek az újabb adók! Azért ne félj, nem minden magyar szenved amnéziában és nem ma jött a falvédőről!Végtelenségig még ezt a birka népest sem lehet palimadárnak nézni!

2015. jan. 5. 09:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Vitya megvarázsolta a jegybanki alapkamatot és az inflációs rátát a kosár legnagyobb tételének számító közüzemmel a rezsicsökkentés égisze alatt... nem szeretné kMagyarországon élni akkor, amikor ez a spirál kifut (kérek minden nacionalista szellemiségűt, hogy utálja ki nekem azt a szerencsét, hogy elmehessek innen ;) ).

A másik témára reagálva: ha figyelmesen olvasol (pl. a yahoo-n vagy a canadian business-en), akkor feltűnik, hogy a világ jegyzett 400 leggazdagabb embere tovább gazdagodott 2014-ben; összvagyonuk kb. 92 milliárd Dollárral (Forintba ne számold át - felfoghatatlan összeg) növekedett. Vagyis: válság csak csóróéknál van. :(

2015. jan. 5. 12:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Az infláció gyakorlatilag zérus ! Tejet, tejfölt forintra ugyanannyiba kerül, mint amikor 4 éve Orbán kormányra került. A kenyér egy picit emelkedett, de a felvágottak, kolbászok is tartják az árukat, ehhez képest folyamatos rezsicsökkentés van és több ágazat fizetését pl pedagógusok (nekem is 85-ről 130 ezerre) emelkedett. Ez nagyon szép dolog, aztán, hogy ezt a netadós dolgot felvetették, ez aztán semmit nem von le a teljesítményből !
2015. jan. 5. 20:36
 26/26 A kérdező kommentje:

IMF hiteltől is megszabadúltunk :). A sok munkanélküli most kap közmunkát mind, ez is nagyon szép dolog, igaz még nem tudnak teljes minimálbért adni nekik, de azért a szakértelem nélküli lébecért a versenyszféra még annyit sem adna, valljuk be -.-

A netadót is visszavonták, egyébként is csak azoknak lett volna magas a számla, akik egész nap ott ülnek és filmeket torenteznek le, mert forgalomfüggő lett volna.

Valjátok be, ti sem szeretnétek, ha az alkotásotokat amiben fáradtságos munka, befektetett pénz van, mindenki ingyen leszedné a netről :P

Szerintem nincsen semmi baj. Igaz fejlődhetnénk gyorsabban, de ez a globális gazdasági recesszió (EU válság, orosz rúbel válság) miatt nem megy jobban, meg az azelőtti Mszp-s el*rtuk 8 év miatt sem.

A gatdasági növekedésben most dobogósok lettünk, ez semmi ??

2015. jan. 5. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!