A honfitársaim miért elégedetlenek, ha ennyire fejlődik a magyar gazdaság?
2014. dec. 10. 21:45
1/11 anonim válasza:
Kár, hogy ebből nem érzünk semmit, csak esetleg Szijjártó, Lázár és többiek.
2/11 anonim válasza:
Ezt legfeljebb Rogán és a hozzáhasonlók varázslatosan növő házikója érzi meg, nem mi, az átlagemberek.
3/11 anonim válasza:
Tudod, hogy kik a szerkesztői ennek a pártlapnak?
4/11 A kérdező kommentje:
A Demokrata kormánypáti újság, de nem saját véleményt közölnek, hanem egy független hitelbiztosító elemzését.
2014. dec. 10. 22:20
5/11 anonim válasza:
Kína gazdasága ma már PPP alapon az nettó alapon az első, mégis a népesség nagy része nagyon alacsony életszínvonal alatt van.
6/11 anonim válasza:
Hát én pl azért vagyok elégedetlen, mert szerintem egy másik Magyarországon élek.
7/11 anonim válasza:
Mert nem tudják elfogadni, hogy itthon az árak már kb. ugyanott vannak mint nyugaton, de a fizetés itthon még mindig negyedannyi. Ezért mennek el tömegével a fiatalok. Csakhogy ez nem egyedül Magyarországon van így, és a kormány nem sokat tud ellene tenni. Kelet-európai szinten nem állunk rosszul.
8/11 anonim válasza:
Juppíííí! Jobbak vagyunk Albániánál! Juhééééééééééé! :D
9/11 anonim válasza:
A pénzügyi gondok mellett a másik ok amiért pesszimisták, hogy beteg az egész ország, és egyre öregszik a társadalom. A sok alkoholista, szenvedélybeteg, rokkant, öreg ember nem optimista. Nem tudnak örülni semminek. Azokat a dolgokat is feketén látják, amik amúgy fejlődnek.
10/11 A kérdező kommentje:
De ez nem a jelenlegi kormánypárt hibája.
2014. dec. 12. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!