Most lett dobogós a magyar gazdaság az EU-ban! Miért szidják a kormányt az embeek mégis?
Most láttam egy TV reklámot, melyben elmondják, miszerint 2014-ben a magyar gazdasági növekedés dobogós lett az EU-ban !!! [link]
[link] vannak tüntetők. Miért? Nem tudják, hogy lefújták a netadót? Vagy félnek hogy mégis bevezetik más néven ? Ennyire fontos az egész napi gépezés?
Egyem meg a szívét az uniónak is meg a tévének is, hogy még karácsonykor is az Orbán kormányt akarják dicsőíteni.
Hát a belem kihányom...
# 3 Te se sokat tudsz a világtól, mert az egy blog amit linkeltél, bárkit összedobhatja, azt ír benne amit akar.
Tudom, Értem Én, hogy most elfelejti könnyen az ember a baloldali uralmat, mert ami most nem esik jól, az élénkebben él bennünk, de a tény az és ezt nem a kormánytól származik, tény hogy Dobogós lett Magyarország az EU növekedési rangsorában !Ez viszont magárét beszél : a kormány a külföldi extraprofitéhes szolgáltatóktól védi a kisembereket https://www.youtube.com/watch?v=rKxEKuCaRxA
A jólét messze van, arról senki sem beszélt, az elmúlt 8 évet nem lehet egyetlen ciklussal helyrerakni -.-
A növekedésben lett dobogós, nem a gazdasági abszolut teljesítményben.
Igen, azt úgy lehet elérni, itt tán erről van szó, hogy az elmúlt években úgy lerohadt a gazdaság, hogy onnan indulva sikerült egy gyorsabb növekedést bemutatni. De ez számszerűen, eredményében még mindig alacsony.
Nézd meg hányadik helyen vagyunk az országok rangsorában.
Alig van mö9göttünk valaki....
Draga Kerdezom!
Ha elvileg mar reg "helyretettek" a gazdasagot, elvileg az 'emuttnyocev' osszes bakloveset lefixaltak, akkor megis mire nem volt eleg ez az 5 ev? Illetve hallgatlak, hogy MIERT VOLT INDOKOLT AKLOR EGY ELVILEG AZ "EMUTTNYOLCEV" UTAN MEGTEPAZOTT ORSZAGBAN STADIONPALOTAKAT EPITENI???
Na es ha raersz, hallgatlak, mibol is van Lézer Jankonak 100 millios villaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!