Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Esetleg Feri is előzetesbe...

Esetleg Feri is előzetesbe kerül akkor?

Figyelt kérdés

Ma Demszki tanácsadója stb, és hallom a híradóban nyilatkozza valamelyik, hogy nyílt titok már, a BKV-tól egyszerűen MSZP utasításokra talicskával tolták ki a pénzt. És hogy még mások is a látótérbe kerültek.

Akkor lehet, hogy Feri is végre a helyére kerül?

2010. febr. 3. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Sehol nem hallhattad,hogy MSZP UTASÍTÁSRA vitték ki a pénzt a BKV-tól.A Fidesz nyikhaja is csak annyit mondott,hogy tudniuk kellett róla.Ez nem utasítás,és ehhez a volt miniszterelnöknek semmi köze.
2010. febr. 3. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Gyurcsány egy maszületett bárány. Nála becsületesebb embert keresve sem találhattok! =)
2010. febr. 3. 19:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát kedvesem, akkor nem nézel televíziót, híradót. Ott hallottam, sőt láttam is, azaz félre se hallhattam, mert szájról olvasva is megerősített az amit hallottam .... hosszú, ezt már gondolom nem érted.

Lényeg, hogy tény.

Aztán a másik mai napi izgi dolog, Horváth Csaba "tévedésből" 100 millió HUF-ot tévedésből nem írt be. Na kérem szépen, ha én ezt nem írom be az adóbevallásomba, aztán kiderül, utána lazán mondom, hogy "ja bocsi, igazatok van", és ennyi? Szóval itt már minden józan ész megállt.

2010. febr. 3. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:

"A BKV MSZP-s kifizetőhelyként működött, ahonnan pártutasításra talicskával tolták ki a pénzt".

ez csak egy idézet a FIDESZ nyilatkozatából, de nyilván ezt is én találtam ki ...

2010. febr. 3. 19:15
 5/11 Dymo ***** válasza:
67%
máglyára vele ,ne előzetesbe :D
2010. febr. 3. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Jó az se szentírás amit a Szíjjártó Petike mond. Hiába idézgeted.
2010. febr. 3. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Most lecsuknák az is késő lenne.
2010. febr. 3. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell úgy lelkesedni. Politikusokat elvétve ítélnek el. Egy embert feldobnak, aztán példát statuálnak vele, ezzel a sajtó meg a közvélemény is megkapja a csámcsogni valót.

Az összes pénzzel sosem fognak elszámolni.

A különbség csak annyi lesz, hogy nyártól Fidesz közeli cégek fogják megkapni a tanácsadói szerződéseket, és jajj annak, aki bármilyen összefonódást mer feltételezni.

2010. febr. 3. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

"Lényeg, hogy tény"

Az tény amit félhülye tévések habognak.Amit a Fidesz hazudozik? A Fidesz az országimázs központtal milliárdokat dobott ki az ablakon arról miért nem beszélsz? Az nem tény?

2010. febr. 3. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Arról nem illik beszélni.
2010. febr. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!