A Pravda kiáll Orbán mellett és te?
Figyelt kérdés
A Pravda kiáll bőséges indoklással Orbán mellett, lehet ez igazolja a magyar miniszterelnököt? [link] 2014. dec. 26. 23:10
1/18 anonim válasza:
Basszus, tényleg! Ha már a Pravda is azt mondja, akkor biztos úgy van. VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR!...
... lófszt.
2/18 anonim válasza:
Hú, azta, akkor valóban, Viktornak igaza van. :O
Ah egy frászt, ez nem változtat semmit azon, hogy egy bolond és mindenhova már ellenséget képzel.
3/18 anonim válasza:
kit érdekel, h mit ír a pravda ...
4/18 anonim válasza:
Hát ha a Pravda kiáll, akkor én is, hiszen a Pravdának mindig igaza van.
Ja, nem.
5/18 anonim válasza:
Az nyílt titok hogy az USA beavatkozik más országok belpolitikájába, nem Orbán az első aki felfedezte a spanyol viaszt. A Pravdát pedig valószínűleg nem szegény Magyarország szuverenitása érdeklo hanem hogy lám-lám az a szemét USA...
6/18 anonim válasza:
"Ah egy frászt, ez nem változtat semmit azon, hogy egy bolond és mindenhova már ellenséget képzel."
Ahelyett hogy választana magának egyet. Fárasztó lehet mindenért nem ORbánt okolni. Bevállt módszerek...
7/18 Koplárovics Béci válasza:
Én mellé állnék... Oszt' ha már ott vagyok, akkor nyomnék neki egy méretes sallert.
8/18 Vadkan01 válasza:
Nem Orbán mellett áll ki, hanem a véleménye mellett, ami ezek szerint hasonló a pravda-nak. Nem személyekről van itt szó, hanem elvekről vagy érdekekről vagy mindkettőről.
9/18 anonim válasza:
Amilyen drágák a termékeik nem csodálom,hogy a királyt éltetik.Ő megtudja venni az öltönyeiket.
10/18 anonim válasza:
A Pravda Rákosi meg Kádár mellet is kiállt. (Érdekek, eszmék, vélemények, stb. mellett.) Ezek szerint nem is kellene gondolkodnunk, csak elolvasni a Pravdát, és aszerint szavazni?
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!