Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy ilyen program...

Zhyzhcu kérdése:

Támogatnátok egy ilyen programú pártot?

Figyelt kérdés

Név: Magyar Libertariánus Párt

Ideológia:libertarianizmus,minarchizmus, objektivizmus, laissez-faire kapitalizmus

Program:

-a marihuána legalizálása

-a drogok dekriminalizációja

-a GMO termékek legalizálása

-szabad kereskedelmi egyezmény az USA-val

-a prostitúció és a bordélyházak legalizálása

-a társadalom biztosítás privatizálása, a kötelező TB eltörlése

-a köz TV-k megszüntetése

-az ORTT megszüntetése

-megkönnyíteni a magánkórházak és magániskolák létrehozását

-az állami vállalatok privatizálása

-vizitdíj bevezetése

-az állami befolyás csökkentése a piacban

-a TEK feloszlatása

-korszerű nyomozó hivatal létrehozása

2014. dec. 26. 17:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Én egyetértek vele, de az ellenzők kedvéért ráírattatnám a csomagolásra hogy GMO, hogy mindenki maga döntse el, hogy megvásárolja-e."

Ez alap.

"Nem. Ez egy örökké létező "iparág", de nem kell támogatni meg reklámozni..."

Mert ha például ha legális ellenőrzött bordélyok lennének akkor sem a prosti sem az "ügyfél" nem lenne kitéve veszélyes striciknek. 2. ok turizmus.

A vizitdíj értelem szerűen csak állami kórházakban.

A dekriminalizáció alatt azt értem, hogy a fogyasztását és a birtoklását ne lehessen büntetni, csak az előállítást és árusítást. Egyébként én azon a véleményen vagyok mindenki azzal mérgezi magát amivel akarja.

2014. dec. 26. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

A marihuána legalizálása nagyon jó ötlet, a mexikói drogtermesztők is átálltak heroinkészítésre a marihuánáról, miután azt az amerikai államok egy részében legalizálták...

A válaszom természetesen NEM, szinte egyik pontjával sem értek egyet!

2014. dec. 26. 18:23
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
Abszolút nem.
2014. dec. 26. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

"1.Kiegészítés: a különadók eltörlése"

Ha így is fenn tudod tartani a költségvetést, akkor én biztosan jól járnék ezzel...

"-a dohány piac liberalizációja "

Nemzeti Dohányboltok monopóliumát nem sokan támogatják. De meddig menne a liberalizáció?

"-adócsökkentés"

Persze hogy jó. Csak a költségvetést tartsd fenn.

"-oktatásügyi reform:korszerű felszerelés"

Miért ne? Támogatom...

"-a tanterv megújítása"

Hogyan?

"-magánadományok engedélyezése "

Inkább csak bizonyos összegig. Korrupció melegágya lenne.

"-bevándorlás szigorítása"

Na most Magyarországon két féle bevándorlás van: Az egyik a határon túli magyarok, a másik pedig a távolabbról jövők... Mivel fogy a népesség és magyar szívemet elszomorítja az asszimiláció, így a határon túli magyarok bevándorlását támogatom, ha tisztességesen élnek. Bevallom őszintén erdélyiekkel volt már jó meg rossz tapasztalatom is, de 1-2 generáció alatt azok a rossz tapasztalatok amik a más kulturális háttér miatt vannak, valószínűleg eltűnnek. Szóval ezt támogatom...

Na most... a távolabbról jövők bevándorlása nehezebb kérdés... Nekem Magyarországról még lenne szociális érzékem irántuk, de külföldi példákból kiindulva nem támogatandó ha ellepik az országot. Csak azt engedném be, akinek van valami végzettsége, és nem csak egyik napról a másikról élne valahogyan...

2014. dec. 26. 18:26
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, nem.

Ökörség a zöme, nem kivitelezhető.

2014. dec. 26. 18:29
 16/28 A kérdező kommentje:

"-a tanterv megújítása"

Hogyan?

Életre nevelés.

2014. dec. 26. 18:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ha például ha legális ellenőrzött bordélyok lennének akkor sem a prosti sem az "ügyfél" nem lenne kitéve veszélyes striciknek. 2. ok turizmus. "

Ez a veszélyes stricis dolog szerintem inkább a lányokra vonatkozik, mint az ügyfelekre... De nem is veszélyes, csak kihasználja a lányokat. Aki bajban van és segítségre van szüksége azt minden eszközzel segítse az állam! De támogatni ezt a pályaválasztást mint mondtam, nem jó dolog.

Másrészt örülnék ha Magyarország nem a szexturizmusról lenne híres..

"A vizitdíj értelem szerűen csak állami kórházakban."

Én személy szerint támogatom, de a vizitdíj + TB együttes jelentése egyszer már csúnyán megbukott...

"A dekriminalizáció alatt azt értem, hogy a fogyasztását és a birtoklását ne lehessen büntetni, csak az előállítást és árusítást. Egyébként én azon a véleményen vagyok mindenki azzal mérgezi magát amivel akarja."

Nem teljesen így működik, főleg az utolsó mondatok. Amikor valaki kemény drogok hallucinációja alatt őrjöng, az ön- és közveszélyes. Egyszer láttam én meg a kisiskolás öcséim egy bedrogozott meztelen fickót aki torkaszakadtából üvöltötte az utcára hogy "miért bántotok!" és "könyörüljetek rajtam!" és hasonlókat. Öcséim aztán kellemetlen kérdéseket tettek fel, amiket nem is tudtam megválaszolni...

2014. dec. 26. 18:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Életre nevelés."

Hogyan?

2014. dec. 26. 18:34
 19/28 anonim ***** válasza:
*jelentése => jelenléte
2014. dec. 26. 18:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem, semmi szín alatt.
2014. dec. 26. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!