Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tehetnek a fiatalok, ha...

Mit tehetnek a fiatalok, ha nem érzékelik a változások jó irányát a választások után?

Figyelt kérdés
Én azt mondom mindenkinek, ne várja a sült galambot, és ne pocsékoljon el éveket. Meneküljön, nagy a világ, mert ha nem lesz változás, itt csak elcsöszi az életét!
2010. febr. 3. 13:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
az egyikük saláta bárban csomagóló, egyikük takarítónő egy iskolában, egy pedig medencéket tisztít... mindannyian sokkal jobban keresnek, mint itthon mondjuk egy orvos, és félretenni is tudnak nagyon sokat... és a saját szememmel láttam a lakást is, amit összespóroltak , mivel ott aludtam egy hónapig nyáron...
2010. febr. 3. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem kell sehova menni, a földalatti ellenállókhoz csatlakozhatnak.
2010. febr. 3. 15:07
 13/21 anonim ***** válasza:
kedves kérdező tipikus példája vagy a károgó embernek aki dumál, hogy úristen el kell menni, mindenkinek mondogatod, miközben magaddal kéne törődnöd. Ha annyira akarsz, akkor menjél, mi tart vissza? hajrá!
2010. febr. 3. 15:35
 14/21 anonim ***** válasza:

nah mesélj, mennyit keres ott egy takarító?

nem lehet, hogy a rokonaid a seggükben csempészik inkább a drogokat valahova?;)

2010. febr. 3. 15:36
 15/21 A kérdező kommentje:

kedves kérdező tipikus példája vagy a károgó embernek aki dumál, hogy úristen el kell menni, mindenkinek mondogatod, miközben magaddal kéne törődnöd. Ha annyira akarsz, akkor menjél, mi tart vissza? hajrá!

Megyek is már a tavasz végén.

Nem sokat dolgoztam még itthon, az az kinn sokkal többet.

Mindig hazajöttem eddig egy egy év után, és mindig csak rosszabb a helyzet.Egyszerűen nevetséges a számomra hogy 100-130e dolgoznak az emberek, hiszen semmi értelme.

Ha egy nyugati életvitelt akarsz folytatni, a harmadik héten elfogy a pénzed, pedig semmi extrát nem csinálsz.

Ember!!! Egy pizza ha megrendeled 2,5 Ó fizetése, odakinn egy bő félóra. Besz@rok hogy egy napi keresetemből nem tudom az autóm teli tankolni! Hogy nem az dönti el a vásárlást hogy mi kell, hanem hogy fizu előtt vagy után vagy.De ezer hasonlót tudnék sorolni, amit meg kellene szokni hogy ha egyszer éltél már kint, és megszoktad az ottani életvitelt. Ég és föld az egész, és ezt csak azok értik meg igazán akik éltek kinn, és nem csak mint turista. Hanem amikor már nem váltogatsz a fejedben és hasonlítod hogy miben más, hanem éled az életed, beilleszkedve!

2010. febr. 3. 15:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Jahh!

Ez nem károgás vagy fenyegetőzés.

Egyszerűen felnőtt egy generáció akik nem értik és nem akarják elfogadni, hogy itt miért ennyire sz@r.

Egyre többen beszélnek nyelveket, és ismerik meg hogy a nálunk szerencsésebb országokban mennyivel könnyebb.

Még egy generáció felnő, és ember nem marad ebben az országban.

2010. febr. 3. 15:53
 17/21 anonim ***** válasza:
15:36: ennyire nem bírod elviselni, h valakinek jobb odakinn, mint ahogy te azt hitted?
2010. febr. 3. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
csak nem tudom elhinni, hogy sima takarításból valaki összeszed 1 év alatt 5-8millió forintot úgy, hogy közben még költ is egy csomót. te sem gondolod komolyan, hogy ezt beveszem ugye?
2010. febr. 3. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
kérdező kíváncsi lennék, hogy mi a szakmád, mihez értesz, mit dolgozol (kint vagy itt, mind1)
2010. febr. 3. 16:52
 20/21 A kérdező kommentje:

kérdező kíváncsi lennék, hogy mi a szakmád, mihez értesz, mit dolgozol (kint vagy itt, mind1)

Felsőfokú műszaki vagyok, és tavaly ősszel volt pofájuk 130 at ajánlani. Mivel van egy kis pénzem befektetve, és nagyon megalázónak tartottam, nem vállaltam.

Kint meg mindent csináltam, az első időkben tényleg nem a legjobb munkákat" de azt is 350e ért", azóta már 4× voltam kinn, és vannak kapcsolataim. Az biztos hogy középvezetőnél magasabbra nem jutsz, és ahoz már nagyon jól kell hogy beszéld a nyelvet, és kell az is hogy ismerjenek. Persze főleg olyan helyen kapsz középvezetői állást ahol a főnökeid hazaiak az akiknek meg te vagy a főnöke, külföldiek. Legutóbb 6-700e közt kerestem" mint közép vezető" akik szakik voltak magyarok meg 4-500e.

2010. febr. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!