Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tehetnek a fiatalok, ha...

Mit tehetnek a fiatalok, ha nem érzékelik a változások jó irányát a választások után?

Figyelt kérdés
Én azt mondom mindenkinek, ne várja a sült galambot, és ne pocsékoljon el éveket. Meneküljön, nagy a világ, mert ha nem lesz változás, itt csak elcsöszi az életét!
2010. febr. 3. 13:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

mégis hova meneküljön az ember? nyugatra ahol lenézik a bevándorlót és max pizzásfiú lehet?

más fele meg nehezebb az élet, ha csak nem akarsz 10 óra munkával 2 dollárt keresni naponta

2010. febr. 3. 14:05
 2/21 anonim ***** válasza:
A változásra ne várjanak mert ahhoz évtizedek kellenek.Szerintem érdemes külföldön próbálkoznia annak akinek jó szakmája van és nyelveket is beszél,mert itthon nem fog menni semmire.
2010. febr. 3. 14:08
 3/21 anonim ***** válasza:

csak arról szokjatok már le, hogy minden tanulatlan embert ki akartok küldeni külföldre mosogatni.

mellesleg meg had döntse el mindenki maga, hogy ki akar e menni, vagy itt "csöszi el" az életét.

2010. febr. 3. 14:13
 4/21 anonim ***** válasza:
odakinn csak a mosogatássla vagy a takarítással többet keresnék, mint itt a diplomámmal :( dehát mégiscsak itt vagyok itthon, meg itt van minden, amit szeretek
2010. febr. 3. 14:17
 5/21 anonim ***** válasza:

hiába van diplomád, annyira nem vagy okos.

járjál utána, hogy "odakint" átszámolva hány Ft a kaja, a szállás, mennyi az adó. és utána mondhatod.

Valóban többet keresnél valamivel kint nettóban mint itthon, de nem élnél sokkal jobban. Esetleg gyűlne a nyugdíjad ott rendesen. én diploma nélkül is elég jól keresek itthon amúgy igaz csak töredékére bejelentve:/ nem a papír számít.

2010. febr. 3. 14:20
 6/21 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, nem egy ismerősöm van kinn, aki takartással és gyorskajáldában való munkával keresett annyi pénzt, hogy fél-egy év alatt saját lakást vehetett...gyanis ahatalmas kiadásai mellett még mindig maradt mit félretenni...itthon egy saját lakást egész életemben nyögni fogok, mire az enyém lesz...tudod, a saját szememnek jobban hiszek, mint a mendemondáknak (vagyok ennyire okos a diplomámmal ;) )
2010. febr. 3. 14:39
 7/21 anonim ***** válasza:

nem értelek, milyen mendemondáknak?

fél-egy év alatt lakás, takarítással, gyorskajával.

de ezt elhiszed mi?:) had nevesselek ki:)

mondjuk, hogy átszámolva CSAK 5millió Ft egy lakás. Akkor átszámolva havonta 8-900e Ft-ot kéne félretenniük TAKARÍTÁSSAL, GYORSAKAJÁVAL, de ha 1 év, akkor csak 4-500e Ft-ot. Hát megbocsáss, de én meg ezt nem hiszem el, szerintem teljesen jogosan.

2010. febr. 3. 14:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen, az ilyen témáknál mindig előkerülnek az ismerősöm ismerőse szöveg.
2010. febr. 3. 14:58
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értik sokan!

Ha kinn vagy és elsőnek csak sz@r munkád van, akkor is jobban kijössz mint itthon. Nem sokkal drágább nyugat Eu nálunk sőt van ami olcsóbb, talán a lakhatás, a szórakozás, pék áruk, és a szolgáltatások. Olyan 40% al drágább, de a 3× osát keresed legalább.

De ami a nagy különbség, hogy itt ha évekig dolgozol akkor sem jutsz előrébb, hiszen a fizuból épp csak kijössz.És egyik sz@r állásból válthatsz, egy másikra.

Kint viszont ha van benned egy kevés ambíció, tökéletesíted a nyelvtudásod, " életszerűvé" és átveszed a mentalitást és a szokásokat, akkor sokkal több lehetőséged és könnyebb életed lehet.

2010. febr. 3. 14:58
 10/21 anonim ***** válasza:
nem ismerősöm ismerőse, rokonaim vannak kinnt, testvérem, unokatestvéreim, hívnak engem is...és nem véletlenül... és ráadásul ott minden második héten van fizetés, nem havonta, és minden héten tudnának venni valami nagyobb értéket a maradék pénzből (pl tv-t lyesmit)
2010. febr. 3. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!