Mit tehetnek a fiatalok, ha nem érzékelik a változások jó irányát a választások után?
mégis hova meneküljön az ember? nyugatra ahol lenézik a bevándorlót és max pizzásfiú lehet?
más fele meg nehezebb az élet, ha csak nem akarsz 10 óra munkával 2 dollárt keresni naponta
csak arról szokjatok már le, hogy minden tanulatlan embert ki akartok küldeni külföldre mosogatni.
mellesleg meg had döntse el mindenki maga, hogy ki akar e menni, vagy itt "csöszi el" az életét.
hiába van diplomád, annyira nem vagy okos.
járjál utána, hogy "odakint" átszámolva hány Ft a kaja, a szállás, mennyi az adó. és utána mondhatod.
Valóban többet keresnél valamivel kint nettóban mint itthon, de nem élnél sokkal jobban. Esetleg gyűlne a nyugdíjad ott rendesen. én diploma nélkül is elég jól keresek itthon amúgy igaz csak töredékére bejelentve:/ nem a papír számít.
nem értelek, milyen mendemondáknak?
fél-egy év alatt lakás, takarítással, gyorskajával.
de ezt elhiszed mi?:) had nevesselek ki:)
mondjuk, hogy átszámolva CSAK 5millió Ft egy lakás. Akkor átszámolva havonta 8-900e Ft-ot kéne félretenniük TAKARÍTÁSSAL, GYORSAKAJÁVAL, de ha 1 év, akkor csak 4-500e Ft-ot. Hát megbocsáss, de én meg ezt nem hiszem el, szerintem teljesen jogosan.
Nem nagyon értik sokan!
Ha kinn vagy és elsőnek csak sz@r munkád van, akkor is jobban kijössz mint itthon. Nem sokkal drágább nyugat Eu nálunk sőt van ami olcsóbb, talán a lakhatás, a szórakozás, pék áruk, és a szolgáltatások. Olyan 40% al drágább, de a 3× osát keresed legalább.
De ami a nagy különbség, hogy itt ha évekig dolgozol akkor sem jutsz előrébb, hiszen a fizuból épp csak kijössz.És egyik sz@r állásból válthatsz, egy másikra.
Kint viszont ha van benned egy kevés ambíció, tökéletesíted a nyelvtudásod, " életszerűvé" és átveszed a mentalitást és a szokásokat, akkor sokkal több lehetőséged és könnyebb életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!