Miért nem veszi fel a listájára Budaházyt a Jobbik?
Érdekes, hogy a szélsőjobbos fanok most azt kérik számon a Jobbiktól, amiért egyébként tapsolnak neki. Nem a Jobbik kampányol azzal, hogy megszüntetné a képviselők mentelmi jogát? Akkor hogy is nézne ki, ha másoknál megszüntetné a mentelmi jogot, Budaházyt pedig éppen a mögé bújtatva védené?
A tanulság most is ugyanaz: a (szélső)jobb(ik) minden visszaélés ellen fellépne, kivéve, ha azokat az ő berkeikben követik el.
11:34:
Két okból kétlem ezt.
1. Nincs gyerekem.
2. Ha lenne sem arra tanítanám, hogy hőbörögjünk az utcán, mint a vademberek.
12:16-os, nem egészen értelek.
Jobbikosként mondom: A Jobbik nem indíthatja a valóban túlzásokba eső Budaházyt, hiszen azzal eléggé lejáratná önmagát. Továbbá, a Jobbik valóban a mentelmi jog megszüntetését akarja, tehát a Budaházy elleni eljárás akkor is folytatódna, ha esetleg parlamenti képviselő lenne.
Kellene a Jobbiknak olyan képviselő már rögtön a ciklus elején, aki ellen bírósáhgi eljárás folyik???
13:24: Én kollektíven értettem a fegyverhasználatot.
A romák megfékezésére ugyanúgy, mint egyéb veszélyes elemekre.
Ha valaki gyújtogatnak, molotov koktélokkal felszerelve megy tüntetni az szerintem már túlhaladta a normális tüntetés fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!