Miért nem veszi fel a listájára Budaházyt a Jobbik?
Figyelt kérdés
Miért hagyja cserben a Jobbik Budaházy Györgyöt,hiszen ha felvette volna a listájára akkor szabadulhatna.2010. febr. 3. 09:28
1/22 anonim válasza:
A választ elmondja Novák Előd.
Aztán most csodálkozik sokmindeni, hogy a kuruc a Jobbiknak is beszól. Pedig nincs ebben semmi különös, hiszen a barikád a Jobbikhoz köthető lap, a kuruc csak szimpatizál a Jobbikkal.
2/22 anonim válasza:
Azért mert Budaházy egy bunkó, primitív, romboló ember, és a Jobbik ennél azért okosabb. Ha felvennék, biztosan nem szavaznék rájuk.
3/22 anonim válasza:
Nem ismerem Budaházy teljes "munkásságát", de azt hiszem, hogy a Jobbik listája nem menedék. Ha ártatlan hanem.
Mellékesen pedig mint tudjuk Budaházy nem a többpártrendszer híve, magát csapná be ezzel...
4/22 anonim válasza:
fuh kisebb kő esett le most, féltem, hogy a jobbik nekiáll nyalni budaházy-t, akkor nagyot csalódtam volna bennük.
5/22 anonim válasza:
Hasznos lenne,de nem most a választások előtt, A szoclib média biztosan rászállna és ezzel komprommittálná a jobbikot.
6/22 anonim válasza:
Miért vennék fel? A legkevésbé sem szívlelik egymást. Budaházy az össze parlamenti pártot rühelli, és azokat is, amelyek annak készüének.
7/22 anonim válasza:
azért mert most óvatosnak kell lenniük, félő, hogy ha felvennék őt, akkor sok ember nem szavazna rájuk aki nem annyira radikális.
8/22 anonim válasza:
Áldozatok nélkül nincs háború...
9/22 anonim válasza:
ezt meg a torockait inkább az emesztpének kellene felvennie,köztudott hogy min2en nekik "dolgoztak" a zavargásoknál.
10/22 anonim válasza:
"2004-ben közösen szerveztem tüntetést vele a rendőrpalota elé"
Kéne már egy olyan tüntetés, hogy a rendőrök használhassák a fegyverüket, netán keményebb módszereket is alkalmazhassanak a bűnözők ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!