Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz Szabó Tímea Második...

Mit szólsz Szabó Tímea Második leveléhez melyet Orbán Ráhel -nek címzett?

Figyelt kérdés

Kedves Ráhel!

Második levelemet írom Neked tegnap óta. Tudom, hogy el vagy havazva, így nem is számítottam válaszra. Először is szeretném elmondani, hogy sajnálom a személyeskedő, gyalázkodó kommenteket, amiket a Facebook bejegyzésedre kaptál. Azokat nem érdemelted meg. A magyar társadalom felháborodása üzeneted tartalma miatt viszont sajnos nagyon is indokolt. Különösen indokolt ez ma reggel óta, amikor is az atlatszo.hu kiderítette, hogy kinek a lábán is állsz igaziból, miből is telik a világ egyik legdrágább városában a világ egyik legdrágább idegenforgalmi iskolájára. Valóban nem apukád lábán állsz. Közvetlenül valóban férjedén, Tiborcz Istvánén, akinek cége 2009-ben 8,4 millió forint árbevételt produkált, 2011-ben pedig már 3 milliárd(!!) fölöttit. Vagyis férjed cégének bevétele a két évvel korábbinak a háromszázhatvanszorosára nőtt. Ejha, mondják magyar kis- és középvállalkozók tízezrei (pontosan több, mint 30 ezer vállalkozó), akinek cégeit az elmúlt 2 évben be kellett zárni a kormány által kivetett terhek miatt. Biztos tudod, hogy ez több, mint százezer munkahelyet jelent. Ráhel, nem azzal van a baj, hogy a férjed lábán állsz, hanem, hogy István semmiből lett cégének milliárdos bevételei évek óta kizárólag állami-önkormányzati megrendelésekből származnak, amiket ráadásul elég megkérdőjelezhető módon szerzett (a nyomasztó részletek az átlátszó cikkében). No, ezzel pedig az a baj, hogy ha állami pénzen állsz, akkor a mi lábunkon állsz. Nem a sajátodon, nem is a férjedén, hanem az adófizetőkén. Úgyhogy kérlek, Istvánnal együtt minél hamarabb szálljatok le a lábunkról! Tudod, elegünk van abból, hogy egyre többen - ti, Habony Árpád, Lázár János, Rogán Antal és a többiek - a lábunkon álltok. Elég nehezek vagytok már.

Üdvözlettel:

Szabó Timi

2014. dec. 22. 12:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14%
baromi szánalmas mások hibái miatt a gyerekeit vádolni...
2014. dec. 22. 14:16
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

" baromi szánalmas mások hibái miatt a gyerekeit vádolni..."

Az szánalmas hogy valakinek az apja és a férje szétlopja az országot, majd elkezdi magyarázni, hogy csak is becsületes munkával tartják el magukat (és fizetik a 15 milliós svájci tandíjat)

2014. dec. 22. 14:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, Ráhel őszintén szeretne önerőből élni, de mivel mindenki tudja, hogy ő a dúcse lánya, ezért az életútja seggnyalással van kiközve ha szeretné, ha nem.

Jobban járt volna, ha fülét-farkát behúzva élvezi a közvagyont ahelyett, hogy megpróbál felvágni a nemlétező önerejével.

2014. dec. 22. 14:20
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

"baromi szánalmas mások hibái miatt a gyerekeit vádolni..."

Az a szánalmas, hogy a sok narancsagyú mindent elnéz az imádott vezérnek. Ha más csinálná ezeket, már lángokban égne Pest. Pl. Gyurcsány fia. Kicsit sem sajnálom azt a libát. Ugyanolyan gátlástalan, hazug tolvaj, mint az apja. Nekem ne mondja, hogy 3 év munkaviszony a turizmusból vagy honnan elég ahhoz, hogy összegyűjtsön ennyi tandíjat. Az apja vett neki szállodát a mi pénzünkből és a lánya férjét is ő gazdagítja szintén a mi pénzünkből. Gratulálok a sok elvakult birkának.

2014. dec. 22. 14:21
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

"Számomra nem. Nekem teljesen mindegy milyen nemzetiségű lop meg. Nem mentem fel, mert magyar."

Nekem nem mindegy. A külföldi gyakrabban viszi ki a vagyonát külföldre, a magyarok itt is hagynak belőle valamennyit.

2014. dec. 22. 14:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont azok lopnak meg bennünket akikben megbíztunk akikre rábíztuk a pénzünket, és még ez nemelég azt is el kell tűrnünk hogy a szemünk láttára pökhendi módon hivalkodva költik a tőlünk ellopott milliárdokat.
2014. dec. 22. 14:45
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

hjam1029

Ez neked miért jó ha az aki meglopott itt hagyja a pénzt? Rohadtul nem is vagy tisztába hogyan működik a pénz. Tanulj kicsit.

2014. dec. 22. 15:12
 18/27 anonim ***** válasza:
#9: tudom, hogy parlamenti képviselő, ezért mondtam, hogy még több ilyen ember kell a parlamentbe, talán majd '18tól..
2014. dec. 22. 15:19
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

Ezt az ostoba buta Ráhelt egyáltalán nem tudom sajnálni. Nem is baj, ha erre a libára is rászálltak. Ugyanolyan gátlástalan hazug tolvaj, mint a drága édesapja. És van képe kijelenteni, hogy ők önálló életet élnek, mikor orbán papa közpénzből taníttatja a drága kislányát a világ egyik legdrágább városában a világ egyik legdrágább egyetemén, ahol a féléves tandíj 15 millió forint körül van, miközben Magyarország soha nem volt ennél rosszabb helyzetben még. Ez a beképzelt liba ugyanolyan butának nézi a magyar embereket, mint a kormány. Azt hiszi, hogy majd valaki bekajálja, hogy 3 évnyi turizmusos munkából összeszedett annyit, hogy félévente simán kidob az ablakon 15 milliót. A férje sem lenne sehol, ha nem Simicska cégénél dolgozna. Ha már a papa ennyire pszichésen beteg, hogy ennyire nem látja a valóságot, legalább a gyerekeknek lehetne egy kis esze, hogy nem közpénzből kéne szállodákat venni, tanulni, vagy elmenni Brazíliába VB-re. Ezek már természetesnek veszik, hogy ők a tisztességesen adózó SZEGÉNYEK pénzéből élnek luxus életet. Undorító és nagyon szomorú.

Magyarország már elmondható egy kisebb családi vállalkozásnak, és ennek is az átlag emberek isszák meg a levét. Ráhelke már csak hab a tortán.

Sokkal több Szabó Tímea-féle ember kéne a parlamentbe, mert ez az állapot tarthatatlan. Ráhel is csodálkozik, hogy miért vannak az emberek kiakadva, de látszik, hogy egyáltalán nem is érti, mi az emberek problémája.

2014. dec. 22. 18:37
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
#19: Te is tanulhatnál egy kicsit. Jobb az országnak, ha nem kint költik el a magyarokból kipréselt pénzt, hanem Magyarországon, magyarok kezén lévő üzletekben.
2014. dec. 22. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!