Fideszesek titeket nem zavar ez a sok Lázár, Rogán, Habony mutyi?
Dehogy is.
Ezek az urak a NEMZETÉRT lopnak.
És különben is, a Gyúrcsány kényszeríti őket a lopásra, így muszáj lopniuk, egyszerűen nem tehetnek mást.
Ezért is gyűlölöm ennyire a Gyúrcsányt.
de engem rohadtul, és már nem is vagyok fideszes
azt hittem, hogy ők jobbak lesznek, de nem
nem különbek ezek, mint gyurcsánék, vagy a libás,sőt... csak más a színük
ezerszer megbántam, hogy ezekre szavaztam, bárcsak visszacsinálhatnám és jóvátehetném,
igaz, hogy csak egyet ér az én szavazatom is a 2,2 millióból
álnemzetiek
"álnemzetiek"
Szerintem meg teljesen úgy viselkednek, mint egy átlag magyar párt, így lehet őket nemzetinek mondani, hiszen őrzik a magyar hagyományokat, amikor lopnak, csalnak, hazudnak.
Orbánék még a rájuk szavazókat is megvezették, ezek aztán a jellemes politikusok. Ezeknél még Gyurcsány és Bajnai is jobbak voltak. Főleg ha Bajnai maradt volna már rég emelkedő pájára állt volna a Magyar gazdaság és jobban élhetnénk.
Orbán négy és fél éve eszetlenkedik de semmivel sem élünk jobban mint a Bajnai idején, viszont tízszer annyi adót fizetünk. És ráadásul tűrnünk kell a gőgös hivalkodásukat is. Sunyi hazug korrupt banda ez a Fideszes banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!