Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok budapesti meg nyugat-magya...

Sok budapesti meg nyugat-magyarországi miért gondolja azt, hogy Miskolc egy "cigányváros", Borsod megye meg egy "cigánymegye"?

Figyelt kérdés

Gyakran, mikor mondom, hogy miskolci vagyok, akkor általában az a reakció, hogy "huh, ott sok a c_gány" meg "Borsod megye-cigánymegye" párhuzamot vonnak.

Elég szomorú, hogy sokaknak ez jut eszébe Borsod megyéről, a diósgyőri vár, Barlangfürdő helyett.

Pedig Miskolc nem sokkal rosszabb, mint a többi magyar város, na jó, tényleg vannak gondok nem is kevés.

De, akkor sem ennek kellene eszébe jutnia az embereknek.

2014. dec. 19. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

"Pedig Miskolc nem sokkal rosszabb, mint a többi magyar város, na jó, tényleg vannak gondok nem is kevés. "

Miskolc még nem,csak amikor becsődül oda úgy az egész agglomeráció... Nem kell szépíteni, nagy retek az egész megye - mielőtt megkapom, már jártam ott vagy kétszer :D

2014. dec. 19. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

"Pedig Miskolc nem sokkal rosszabb, mint a többi magyar város, na jó, tényleg vannak gondok nem is kevés."

Ja, szóval tényleg cigányváros vagyunk, de azért mégse, de hát azért mégis. :DDD

2014. dec. 20. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Nekem amikor megtudta egy szegedi ismerősöm, hogy Miskolcon lakom, az volt az első reakciója, hogy "Jézusom! És nem féltenek a szüleid?" Pedig itt lakik az egész család.

Elég sok ismerősöm van az ország többi végéből, ide sem nagyon mernek jönni, mondván, hogy itt már este 6-kor kést állítanak a hátadba és társai. Pedig nem tőlem hallják. Én is úgy vettem észre, hogy árnyaltabban látják a képet. Nem mondom, hogy jó a helyzet, de hála Istennek ennyire nem rossz azért.

Teszem hozzá, maximum az utca végéig tudok elmenni úgy, hogy ne találkozzak legalább eggyel és nem szeretek sötétedés után kimenni. Két évvel ezelőtt voltam egy napot Lengyelországban, ahol egyet sem láttunk, és egyáltalán nem volt bennünk félsz sötétedés után egyedül egy tök ismeretlen helyen.

2014. dec. 20. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
15%

"A budapestiekben es foleg a nyugat-magyarorszagiakban van egyfajta bekepzeltseg, gög, azt hiszik ok kulonbek mint a keletiek :)"

-Talán azért, mert mi legalább képviselünk egy magas színvonalat, és megoldották a cigányproblémát? -Egy budapesti :)

2014. dec. 30. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"-Talán azért, mert mi legalább képviselünk egy magas színvonalat, és megoldották a cigányproblémát? -Egy budapesti :)"

Mit oldottatok meg, ha alig vannak csak néhol mutatóban? :)

2014. dec. 30. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

"Mit oldottatok meg, ha alig vannak csak néhol mutatóban? :)"

Azért az a pár tízezer nem épp egy mutató kategória szerintem.

2014. dec. 31. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Mert az elmúlt néhány évben mást sem lehetett látni a megmondó tévék híreiben mint, fészekrakók, Lyukó-völgy, meg a franc tudja. Ma meg amikor a rendészet teszi a dolgát, akkor meg az a baj. Szóval aki még nem járt itt, annak tényleg az lehet a benyomása, hogy a nyílt utcán embereket esznek. Azért. Cigány másutt is van, bűnözés is. Eddig is volt, ezután is lesz. Nem siránkozni kell, hanem tenni.
2015. jan. 3. 14:03
 18/18 Tuzgyuru2 válasza:
100%

"-Talán azért, mert mi legalább képviselünk egy magas színvonalat, és megoldották a cigányproblémát?

Ajánlom figyelmedbe a tolvajkergetők című videósorozatot, majdnem mindegyik ember aki lopott, vagy orgazda, majdnem cigány, és pár órával később ki is engedték ,annak ellenére, hogy büntettet előéletű és többszörös visszaeső. szóval most ismételheted meg a mondatodat:)

2015. máj. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!