Mit tegyek? Vannak itt ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Borsodban lakom de itt minden 2.-ok csaj egy k***va... meg mindegyik cigizik.. nincs egy olyan lány aki normális,átlagos,szerényebb,visszahúzódóm de azért fel is tud szabadulni? ez annyira sz*r komolyan elmegy az életkedvem is amikor kimegyek az utcára és nem látok egy rendes lányt vagy aki tetszene nekem... volt barátnőmmel is távkapcsolat volt mert ez a hely undorító...itt van ilyen lány aki Miskolc környékén lakik?2014. okt. 29. 13:33
1/9 anonim válasza:
Ha csak minden második csaj ilyen, akkor rendesek is vannak szép számmal.
2/9 anonim válasza:
Ezt sajnos szinte minden miskolci pasi így éli meg, többek között én is. Vagy ha normálisak is lennének, akkor is vagy visszautasítanának vagy már foglaltak lennének.
3/9 anonim válasza:
Sajnos én Szabolcs megyéven lakom :( de tökre olyan vagyok amilyet keresel.. 14/L
4/9 anonim válasza:
Sajnálom az ügyet, de akkor teremts több emberrel, lánnyokkal, fiúkkal távkapcsolatot! Ha tudok ezzel segíteni, itt vagyok én.
5/9 A kérdező kommentje:
de komolyan a tököm kivan hogy nincs egy normális ilyen lány... borsodba nem hiszem hogy van de istenem.. ez annyira szar és komolyan sírhatnékom lenne legszívesebben
2014. okt. 29. 13:39
6/9 anonim válasza:
pontosan hova valósi is vagy? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Miskolc mellett kb 10 km-re :) (pontosan nem szeretném leírni max privátban)
2014. okt. 29. 13:42
8/9 anonim válasza:
Még a végén kiderül, hogy egy helyen lakunk... :D Amúgy engem is elszomorít a helyzet, de leginkább az, hogy el vannak tévedve a csajok. Mindegyik csak reklamálni tud, hogy ilyen, meg olyan pasi kell, meg a lényeg, hogy szeresse, meg hogy jaaaj 2 hét után otthagyott, meg megcsalt, stb. Csak épp azt felejtik ki, hogy minimum jobban nézzen ki egy meleg szőke hercegnél, mert most az a menő.
Szóval nekem ez az egész új-féle generáció borzalmas, és érthetetlen. Megbecsülésre vágynak, és mint ha mindig, minden egyes választásukkal direkt saját magukat szopatnák...
9/9 A kérdező kommentje:
Erről beszélek... mert az exem az azért volt jó mert perverz is volt meg látszott az a nagy vonzalom meg mindent szexinek tartott és ebbe tartozott bele hogy visszahúzódó inkább tanult de fel is tudott szabadulni..egy ilyen lány tökéletes lenne számomra.
2014. okt. 29. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!