Sok budapesti meg nyugat-magyarországi miért gondolja azt, hogy Miskolc egy "cigányváros", Borsod megye meg egy "cigánymegye"?
Gyakran, mikor mondom, hogy miskolci vagyok, akkor általában az a reakció, hogy "huh, ott sok a c_gány" meg "Borsod megye-cigánymegye" párhuzamot vonnak.
Elég szomorú, hogy sokaknak ez jut eszébe Borsod megyéről, a diósgyőri vár, Barlangfürdő helyett.
Pedig Miskolc nem sokkal rosszabb, mint a többi magyar város, na jó, tényleg vannak gondok nem is kevés.
De, akkor sem ennek kellene eszébe jutnia az embereknek.
Elég szomorú, de a tények azok tények!
Ott a legnagyobb a cigányság és a vele járó 9-12 gyerekes segíjjből élősködő alkesz szülők fogyatékos ivadékai (mert azért több a támogatás) ugyebár és hát ami ezt követi: nyomor-tolvaj-káosz!
Ami csak eszkalálódik!
Varjunk. Egyaltalan mi osszefugges van a kozott, hogy sok cigany el ott, es akozott, hogy negativ a varosrol kialakult kep?
Szamomra semmi negativat nem jelent az, hogy sok cigany el ott
# 4/4 Időpont ma 20:11
Te vagy egy LONDONI mobiltelefonról üzengető celeb-sztár, mint aki aztán tényleg tudja, netán ott nőtt föl?
"Szamomra semmi negativat nem jelent az, hogy sok cigany el ott"
Mert nem velük, közöttük élsz hanem kilfeldről osztod a nem létező észt.
Eltrafáltam ugye? :)
tényleg ott van a legtöbb. miskolc közigazgatási területe még elmegy de a megye nekem is a cigányokat juttatja az eszembe azzal a kiegészítéssel hogy nyírség heves meg nógrád meg tudja ebben a kétes versenyben szorongatni.
egyszer egyébként úgy emlékszem volt egy kérdés a gyk-n ami pont arról szólt hogy kinek mi jut eszébe borsodról. jöttek az ilyen dolgok hogy Tokaj Aggtelek, barlangfürdő...aztán a személyes dolgok hogy nagyapám ott volt kohász(mármint a megyében), nameg ott ismertem meg a kis szerelmemet akivel egyébként még mindig együtt vagyok....
..aztán jött egy hozzászóló azzal hogy szerinte a korábbi válaszolók biztos más dimenzióban élnek mert nehogymár tizenvalahány hozzászólás után is ő legyen az első akinek borsodról egy cigánykeltető jut eszébe szal nyilván a moderátorok keze lehet a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!