Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok budapesti meg nyugat-magya...

Sok budapesti meg nyugat-magyarországi miért gondolja azt, hogy Miskolc egy "cigányváros", Borsod megye meg egy "cigánymegye"?

Figyelt kérdés

Gyakran, mikor mondom, hogy miskolci vagyok, akkor általában az a reakció, hogy "huh, ott sok a c_gány" meg "Borsod megye-cigánymegye" párhuzamot vonnak.

Elég szomorú, hogy sokaknak ez jut eszébe Borsod megyéről, a diósgyőri vár, Barlangfürdő helyett.

Pedig Miskolc nem sokkal rosszabb, mint a többi magyar város, na jó, tényleg vannak gondok nem is kevés.

De, akkor sem ennek kellene eszébe jutnia az embereknek.

2014. dec. 19. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Elég szomorú, de a tények azok tények!

Ott a legnagyobb a cigányság és a vele járó 9-12 gyerekes segíjjből élősködő alkesz szülők fogyatékos ivadékai (mert azért több a támogatás) ugyebár és hát ami ezt követi: nyomor-tolvaj-káosz!

Ami csak eszkalálódik!

2014. dec. 19. 19:53
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Csak győrben 10 ezer cigány él. Miről beszélünk?
2014. dec. 19. 19:57
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Leginkább azért, mert a borsodiak sokat panaszkodnak emiatt. Neked mi jut eszedbe egy helyről? Az, amiről sokat beszélnek a kapcsán. Borsod és Miskolc kapcsán a cigányokról beszélnek sokat, így az jut eszünkbe róla.
2014. dec. 19. 20:06
 4/18 anonim ***** válasza:
10%

Varjunk. Egyaltalan mi osszefugges van a kozott, hogy sok cigany el ott, es akozott, hogy negativ a varosrol kialakult kep?

Szamomra semmi negativat nem jelent az, hogy sok cigany el ott

2014. dec. 19. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

# 4/4 Időpont ma 20:11

Te vagy egy LONDONI mobiltelefonról üzengető celeb-sztár, mint aki aztán tényleg tudja, netán ott nőtt föl?

2014. dec. 19. 20:18
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

"Szamomra semmi negativat nem jelent az, hogy sok cigany el ott"

Mert nem velük, közöttük élsz hanem kilfeldről osztod a nem létező észt.

Eltrafáltam ugye? :)

2014. dec. 19. 20:21
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

tényleg ott van a legtöbb. miskolc közigazgatási területe még elmegy de a megye nekem is a cigányokat juttatja az eszembe azzal a kiegészítéssel hogy nyírség heves meg nógrád meg tudja ebben a kétes versenyben szorongatni.

egyszer egyébként úgy emlékszem volt egy kérdés a gyk-n ami pont arról szólt hogy kinek mi jut eszébe borsodról. jöttek az ilyen dolgok hogy Tokaj Aggtelek, barlangfürdő...aztán a személyes dolgok hogy nagyapám ott volt kohász(mármint a megyében), nameg ott ismertem meg a kis szerelmemet akivel egyébként még mindig együtt vagyok....

..aztán jött egy hozzászóló azzal hogy szerinte a korábbi válaszolók biztos más dimenzióban élnek mert nehogymár tizenvalahány hozzászólás után is ő legyen az első akinek borsodról egy cigánykeltető jut eszébe szal nyilván a moderátorok keze lehet a dologban

2014. dec. 19. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Mert elszaporodtak arra a poloskák
2014. dec. 19. 20:35
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Győr, na az tényleg cigányváros. Cigizz vagy vedd elő a mobilod egy "családiasabb" lakótelepen és rögtön betámadnak. Velem tényleg megtörtént hogy odajöttek és megkérdezték: "testvírem mondjad mán meg nekem hogy mennyi az idő", megnéztem a karórámon és megmondtam neki az időt, erre ő. " de a mobilodat is mutassad mán meg nekem"
2014. dec. 19. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
A budapestiekben es foleg a nyugat-magyarorszagiakban van egyfajta bekepzeltseg, gög, azt hiszik ok kulonbek mint a keletiek :)
2014. dec. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!