Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az útdíj megszavazása mutatta...

Az útdíj megszavazása mutatta meg, hogy itt a vég?

Figyelt kérdés

Nem csak a Fidesz, de 5 képviselő kivételével MINDENKI megszavazta. Ez még az ellenzékről is elmond mindent, hogy bújtatottan egyet értenek azzal, hogy a Fidesz a legutolsó bőrt is lehúzza az emberekről. Mivel az ellenzék is hasonlóan gondolkodik (mint ebből kiderült), mint a Fidesz, így elmondható, hogy tulajdonképpen végleg megszűnt a demokrácia Magyarországon,m és egy gazdag, pár százfős réteg ragadta magához a tejhatalmat?

Mi lesz ennek a vége?

2014. dec. 19. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye?

Ha mégis akkor......"

Nagyon is komolyan gondoltam. Én nem akarnám, hogy a gyerekem vagy akár unokám egy ilyen uram-bátyám országban nőjön fel, ahol csak a szegénység és a mérhetetlen adózás vár rá, míg a vezetői réteg egymás után veszi a kastélyokat, palotákat. Ukrajnában Janukovicsnak volt egy hatalmas palotája. Itt már minimum 10-15 politikusnak hasonló van, magánállatkert nélkül. A magyarok képtelenek annyira összefogni, hogy forradalmat csináljanak, Ukrajnában is csak azért sikerült, mert 45 milliós ország, így volt "utánpótlás", ráadásul Ukrajnából lelépni sem egyszerű nyugatra.

Ha az ellenzék folytatja azt, amit a Fidesz elkezdett, itt a teljes lerohadásig semmilyen változás nem lesz. Aztán ha ez így folytatódik, és a nyugat sem segít ebben, akkor olyanok leszünk mint Bulgária. 5 millió bolgár, másfél millió cigány, és évente a lakosság 1%-kal csökken, és majd tőlünk is hirtelen hiányozni fog pár év alatt 1 millió ember, aztán maradnak a nyugdíjasok meg a cigányok.

Én speciel nem akarom ezt. Ez tudod milyen országok szintje? A lecsúszott Közép-Amerikai putriké: 98% szegény réteg + 2% gazdag réteg, akik szögesdrótos biztonsági őrös luxuslakóparkokban laknak. A közbiztonság olyan szuper, hogy Hondurasban (ami ilyen ország), van a világ legveszélyesebb városa. (San Pedro Sula)

2014. dec. 19. 19:16
 12/15 A kérdező kommentje:

"Szerintem valamit félreértettél, nem azt szavazta meg az ellenzék is, hanem azt, hogy levegyék napirendről annak a javaslatnak a zárószavazását, hogy a képviselők mentesüljenek az útdíj alól."

Akkor az ellenzék ezt nem szavazta meg? Mert úgy tudom a parlamentben 5 ember kivételével mindenki megszavazta, hogy fizetősek legyenek az utak.

2014. dec. 19. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nagyon is komolyan gondoltam. Én nem akarnám, hogy a gyerekem vagy akár unokám egy ilyen uram-bátyám országban nőjön fel, ahol csak a szegénység és a mérhetetlen adózás vár rá, míg a vezetői réteg egymás után veszi a kastélyokat, palotákat. Ukrajnában Janukovicsnak volt egy hatalmas palotája. Itt már minimum 10-15 politikusnak hasonló van, magánállatkert nélkül. A magyarok képtelenek annyira összefogni, hogy forradalmat csináljanak, Ukrajnában is csak azért sikerült, mert 45 milliós ország, így volt "utánpótlás", ráadásul Ukrajnából lelépni sem egyszerű nyugatra.

Ha az ellenzék folytatja azt, amit a Fidesz elkezdett, itt a teljes lerohadásig semmilyen változás nem lesz. Aztán ha ez így folytatódik, és a nyugat sem segít ebben, akkor olyanok leszünk mint Bulgária. 5 millió bolgár, másfél millió cigány, és évente a lakosság 1%-kal csökken, és majd tőlünk is hirtelen hiányozni fog pár év alatt 1 millió ember, aztán maradnak a nyugdíjasok meg a cigányok.

Én speciel nem akarom ezt. Ez tudod milyen országok szintje? A lecsúszott Közép-Amerikai putriké: 98% szegény réteg + 2% gazdag réteg, akik szögesdrótos biztonsági őrös luxuslakóparkokban laknak. A közbiztonság olyan szuper, hogy Hondurasban (ami ilyen ország), van a világ legveszélyesebb városa. (San Pedro Sula)"

Pedig az nem nagyon fog nekünk segíteni, főleg önzetlenül, még ha a mondandód többi részével nagyjából egyet is értek.

2014. dec. 19. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: #9-es voltam. Az útdíj kiterjesztése a kormány, azon belül is az NFM döntése, arról egyáltalán nem is volt parlamenti szavazás. Amiről lett volna, az az, hogy mentesüljenek-e a képviselők alóla. Azt szavazta le mindegyik párt, hogy erről szavazzanak. Vagyis kukázták a javaslatot, ebben értett egyet a kormány, meg az ellenzék.
2014. dec. 19. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves

# 10/14 Időpont ma 19:15

Hiba, egy az általad kifogásolt idézettel kezdeni a válaszod, mert sokan félreértik!

Végig sem olvassák!

Ez a leszavazásod oka!

2014. dec. 19. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!