Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?
Ha kérhetem, ne idézgessetek, vagy linkeljetek be ide nekem semmit. Nem akarok 600 oldalas politikai szakzsargont olvasni.
Kérlek a saját szavaitokkal mondjátok el 5-10 mondatban, hogy mi is tulajdonképpen az LMP célja!
Én pontosan tudom, hogy kire fogok szavazni, úgyhogy meggyőzni valószínűleg nem fogtok, de kíváncsi vagyok a "konkurenciára" is. Az LMP-ről eddig a nevén kívül semmit nem hallottam.
Ha szimpatizánsok vagytok, vagy egyenesen az LMP-re akartok szavazni, akkor elmondhatjátok a saját véleményeteket is. Viszont ha nincs róluk egy jó gondolatotok sem, akkor kérlek igyekezzetek tárgyilagosak maradni! Vagy ha erre sem vagytok képesek, akkor inkább ne is írjatok!
A válaszokat előre is köszönöm.
Kinek nem célja bekerülni a parlamentbe?
Mármint melyik pártnak.
Ez nem program.
Az utóbbi megjegyzés viszont már elárul valamit.
"Ez nem program."
Nem program, de te az LMP célját kérdezted. Céljuk: bekerülni a parlamentbe. A programjukat a kismillió internetes oldal egyikén biztosan elolvashatod.
Különben naiv az, akit a programok érdekelnek. Nem programok alapján kell szavazni, hanem az érdekeid alapján. A demokrácia lényege, hogy mindenki felelős magáért, és a saját érdekei szerint szavaz. Ha te zöld/antiglobsi vagy, és az az érdeked, hogy zöld/antiglobsi országban élj, akkor szavazz az Elempére, ez a demokratikus magatartás.
"Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?"
Ez volt a kérdésem. Ha még ezt sem tudod végigolvasni...
Amúgy pedig megmondtam, én tudom kire fogok szavazni, csak érdekel, hogy ezek mivel butítják a népet.
Sok embertől hallottam már, hogy ő az LMP-re szavaz, mert az ő céljaik szimpatikusak. De azt még sehol sem hallottam, hogy mit akarnak. (Értsd: Mit tennének, hogyha kormányt alakíthatnának? Miért dolgoznának a Parlamentben? Hasonlók)
"Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?"
mit akar x =/= mi a programja x-nek.
"Csak meg kell nézni kik vannak benne..."
Egy volt SZDSZ-es sincs benne.
Tagja viszont pl. Schiffer, aki kiváló ember, kár érte, hogy beállt politikusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!