Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit akar az LMP? Mi az LMP...

Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?

Figyelt kérdés

Ha kérhetem, ne idézgessetek, vagy linkeljetek be ide nekem semmit. Nem akarok 600 oldalas politikai szakzsargont olvasni.

Kérlek a saját szavaitokkal mondjátok el 5-10 mondatban, hogy mi is tulajdonképpen az LMP célja!

Én pontosan tudom, hogy kire fogok szavazni, úgyhogy meggyőzni valószínűleg nem fogtok, de kíváncsi vagyok a "konkurenciára" is. Az LMP-ről eddig a nevén kívül semmit nem hallottam.

Ha szimpatizánsok vagytok, vagy egyenesen az LMP-re akartok szavazni, akkor elmondhatjátok a saját véleményeteket is. Viszont ha nincs róluk egy jó gondolatotok sem, akkor kérlek igyekezzetek tárgyilagosak maradni! Vagy ha erre sem vagytok képesek, akkor inkább ne is írjatok!

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. febr. 2. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Lopni.
2010. febr. 2. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Az LMP célja bekerülni a parlamentbe (nem fog menni nekik). Emellett a "zöld" és "alternatív" politika képviselete: környezetvédelem, globalizációellenesség.
2010. febr. 2. 14:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Kinek nem célja bekerülni a parlamentbe?

Mármint melyik pártnak.

Ez nem program.

Az utóbbi megjegyzés viszont már elárul valamit.

2010. febr. 2. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ez nem program."

Nem program, de te az LMP célját kérdezted. Céljuk: bekerülni a parlamentbe. A programjukat a kismillió internetes oldal egyikén biztosan elolvashatod.

Különben naiv az, akit a programok érdekelnek. Nem programok alapján kell szavazni, hanem az érdekeid alapján. A demokrácia lényege, hogy mindenki felelős magáért, és a saját érdekei szerint szavaz. Ha te zöld/antiglobsi vagy, és az az érdeked, hogy zöld/antiglobsi országban élj, akkor szavazz az Elempére, ez a demokratikus magatartás.

2010. febr. 2. 15:00
 5/9 A kérdező kommentje:

"Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?"

Ez volt a kérdésem. Ha még ezt sem tudod végigolvasni...

Amúgy pedig megmondtam, én tudom kire fogok szavazni, csak érdekel, hogy ezek mivel butítják a népet.

Sok embertől hallottam már, hogy ő az LMP-re szavaz, mert az ő céljaik szimpatikusak. De azt még sehol sem hallottam, hogy mit akarnak. (Értsd: Mit tennének, hogyha kormányt alakíthatnának? Miért dolgoznának a Parlamentben? Hasonlók)

2010. febr. 2. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

"Mit akar az LMP? Mi az LMP programja?"

mit akar x =/= mi a programja x-nek.

2010. febr. 2. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez az új szdsz. Aki erre a lmp-re fog szavazni, annak biztos elmentek otthonról.
2010. febr. 2. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak meg kell nézni kik vannak benne...
2010. febr. 2. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:

"Csak meg kell nézni kik vannak benne..."

Egy volt SZDSZ-es sincs benne.

Tagja viszont pl. Schiffer, aki kiváló ember, kár érte, hogy beállt politikusnak...

2010. febr. 3. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!