Az LMP-nek röviden mi volt a programja?
én az lmp-ről még csak nem is hallottam egészen addig amíg nem láttam egy reklámot a tévében amiben pénzt kuncsorogtak a szimpatizánsaiktól mert elfogyott nekik a kampányra XDD ez még a tavaszi választások alatt volt.
szval nekem jól bemutatkoztak :'D -.-"
az lmp nem nagy pár :)
a fidesz az nagy párt. az mszp is az és a jobbik is.. de az lmp-re nem mondanám xd
igen a fidesz és az mszp lop -.-"" undorító
Nem tudom mért volt jó hogy az SZDSZ megváltoztatta a nevét!
Erre a pártra biztos nem fogok szavazni soha!Akik szerint túl magas a minimál bér és legalizálni akarják a marihuánát!
Vagy az akinek nem tetszett a jobbik diszkriminációja. Lehet azt mondani, hogy nem ilyenek, de a valóság az, hogy igen. A magyar gárda mi? Valami kisgyerkész egyesület?
nekem is volt ismerősöm aki e kttő között gondolkodott, de inkább a lmp-re szavazott, mert az nem annyira gyűlölködő.
Szoktam röhögni utcán azokon embereken amikor a Magyar Gárdát le nácizzák! :D
Amúgy persze mindent el kell fogadni nem kell gyűlölködni!
Ha egy ember az iskola előtt drogot árul hagy árulja ne kell elítélni,ha valakinek elkorcsosult szexuális hajlamai vannak a hadd mutogassa gusztustalanul az utcán felvonulva.
Sőt az lenne a legjobb ha az LMP harcolna az animal sex élfogattatásáért és ők is felvonulhatnának,ők is lehetnének büszkék nem kell őket elítélni!Minden családnak havi 5g szárított cannabist!!!
LMP LMP LMP LMP Jávor Benedeket NÉPNEK LMP LMP LMP......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!