Mi a kivetni való, hogy Orbán illedelmesen elfogadta és ízrevételezte a felkínált csokit?
Sokan dühöngenek, hogy hogy volt arca enni a csokiból. [link]
Az illemtan szerint, az ajándékot illendő helyben felbontani és ha ehető megkóstólni. Ő ezt tette. Mi a baj?
Le van írva a cikkben és a kommentekben.
Mit szeretnél még tudni?
Az, hogy a fidesz megszavazott egy szabályt, miszerint a teremben enni tilos. A fidesz elnöke pedig szándékosan megszegte a saját maga által kreált szabályt.
Ha egy ilyen apró szabályt megszeg, akkor vajon mi a helyzet a többivel? :-)
1. Az ülésteremben tilos enni, ez sérti a házszabályt.
2. Vihorászva ették a vallásos csicskájával ez meg gusztustalan.
3. Ha lenne benne egy csöppnyi emberség benne felajánlotta volna az éhező gyerekeknek azt a csokit, lehet ezzel örömöt szerzett volna egy szegény éhező kisgyereknek. de ő nem ezt tette hanem magának szerzett örömöt a bunkója.
"Ha ez neked kapásból nem jött le, akkor morális problémák vannak a fejedben."
Szerintem itt a lakosság nagy részének morális problémák vannak a fejében.
Mert van ahol nem illik enni, inni, dohányozni... De orbán tesz az illemre... Szerintem azt sem tudja mi az... Volt ennél már nagyobb húzása is...
De ne kívánjatok neki mérdet, ólmot... Én inkább egy szemétszedős hétfőt kívánok neki a sárga kabátban, a vacak kesztyűvel valamlyík belvárosban, miközben a csoszkó "wc papírját" szedi zsákba...
Ez valòjàban sokkal többrôl szól mint a csokiròl,mint a teremben evésrôl,az illemrôl a szabàlyokról...ez mélyebb üzenet ennél!!
Arrol szól,hogy nekem mindent szabad büntetlenül
Arrol szól, hogy nem érdekel a sajàt népem sorsa,sôt "bekebelezem"
Arrol szòl,hogy nincs tisztelet az embertàrsaim irànt,csak az elvakult hatalmi vàgy
Az a csoki az orszàgot jelképezi,az a viselkedés meg a reakciójàt és a komolytalansàgàt az egésznek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!