Magyarországon azon vannak a politikusok, hogy megnyomorítsanak minket?
kezdetben tanuljanak a cigányok, utána lehet vitázni a munkáról.
ha nem tanulnak, 8 általánost se végzik el, akkor mit akarnak? ne jöjjön nekem senki azzal, hogy egy szakmunkást mennyire nehéz nekik megszerezn imert mennyire kinézik őket blabla.
az iskolában nem rassz szerint megy a kirekesztés. Én fehérként katasztrofálisan éltem meg a szakközepet, mégis tanultam, mert AKARTAM!
aki nem akar annak ez a saját döntése.
Liberális eszme ugyebár: megadjuk a választás lehetőségét.
TANUL vagy NEM TANUL?
AKAR vagy NEM AKAR?
Nem. A hatalom, és anyagi javak megszerzéséért vannak. Tisztelet a kivételnek. Ha van.
Nézd meg, micsoda harc megy egy-egy megüresedésre váró helyért..
Nagyon hülye kérdés.
Hány éves a kérdező?
"a lakáshitelesek törlesztője a 3-szorosára nőtt"
Ehhez semmi köze az államnak vagy a kormánynak. Devizahitelt felvenni kockázatos, illett volna gondolkodni hitelfelvétel előtt.
"Azt akarják a politikusok, hogy hajléktalanok legyünk vagy börtönbe kerüljünk?"
Persze, hogyne, a politikusok a gonosz Hókuszpókok, akik viccből rosszat akarnak nekünk. Kb. 8 éves lehetsz a gondolkodásod alapján.
"A cigányoknak viszont mindent szabad, mindenhol támogatja őket az állam"
Mit szabad nekik, amit neked nem? Mivel támogatja őket az állam? Azt a 28500 Ft-ot sajnálod tőlük, amit a munkanélküliek kapnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!