Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ti örültök hogy...

Fideszesek ti örültök hogy fizetős lesz az M0?

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 11:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

"Aki állandóan a politikusok miatt kesereg, az soha a büdös életben nem jut 1-ről a 2-re."

Akinek állandóan lenyúlnak a 200 ezres fizetéséből 120 ezret a különféle adókkal, az soha nem jut 1-ről a 2-re.

2014. dec. 16. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gazdasági mutatok növekedése? Ha leveszed belőle az eu támogatásokat az állami hitelt na úgy nézd meg azt a gazdasági mutatódat

Maga az üzem anyagba rengeteg adó van a gond az sok a hüly. Ott a politikusok közt és a kassza üres hát igen ideig óráig tudják meg foltozni ezt a hiányt de milyen áron? Mégis?És milyen jogon?Egy meló helyen nem értesz a munkádhoz kirúgnak ezek meg befészkelték magukat és maguknak csináljak az üzleteket tömik a zsebeiket pofátlanul.

Mindjárt jön a tavasz

2014. dec. 16. 12:38
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

Válasszuk szét az intézkedéseket háromfelé:

1. Megyei matrica

Jó ötletnek tartom, csak nagyon kevés érte az 5000 Ft. Túlságosan versenyképessé teszi az autózást, pedig épp forgalomcsökkentésre lenne szükség.

2. Fővárosi bevezető szakaszok díjkötelesek

Ezt már réges-régen meg kellett volna csinálni, hogy az agglomerációs ingázók által kialakított dugóban ne akadjanak el a távolsági utazók, akik megvették a matricát. Viszont ismét az összeg a baj: 5000 Ft-ért senki nem fogja letenni az autót, így a gond nem lesz megoldva, csak egy kicsit megsarcolják a népet.

3. Fizetős M0:

Ez is jó lenne, ha az egész M0 fizetős lenne. Néhány szakaszra szelektálni viszont csak bonyolulttá és igazságtalanná teszi a rendszert. Értem én, hogy az EU nem engedi az egészet fizetőssé tenni, de akkor már jobb lett volna inkább végig ingyenesen hagyni.

2014. dec. 16. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

#10 "Aki állandóan a politikusok miatt kesereg, az soha a büdös életben nem jut 1-ről a 2-re."

Állandóan a politikusok miatt kesergek. 25 vagyok, kitüntetéses BME diplomával, 5 év vezetői tapasztalattal, saját Londoni céggel, szaktanácsadást végeztem már ENSZtől kezdve német városvezetésen át számos helyen a világban. Szerinted nem jutok 1-ről a 2-re? Szerinted attól, hogy jutok, még nem zavarhat ha az országomat túszul ejti egy álszent, korrupt mafia?

2014. dec. 16. 12:53
 15/25 anonim ***** válasza:
28%

12:53!

Ha akkora arc vagy, londoni céged is van, stb, mit érdekel téged mi folyik otthon? Nem vagy te senki, ha valóban sikeres lennél, nem járnál ilyen fórumokra osztani az észt, a sikereidet meg senki nem kérdezte, így még felvágós is vagy.

2014. dec. 16. 13:06
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

"nem kötelező azon az úton közlekedni! demokrácia van! "

De ha egyszer ez az út köti össze a kiindulási és célállomásomat, akkor mi van? Tényleg, zseniális. Kerülgessél. Akkor már van egy jobb ötletem. Válasszunk ki egyetlen utat, amin végig lehet járni kb az országot, és az összes többi utcát és utat tegyük fizetőssé. Ha el akarsz jutni A-ból B-be, akkor vagy mész a kijelölt úton, vagy fizetsz. Demokrácia van, vagyis a kormány dönti el, hogy merre menj. Persze kivéve ha milliárdos vagy.

"de ti libsik mindenért kell pattogjatok, amit a fidesz csinál! "

Talán ha a fidesz csinálna értelmes dolgokat, akkor nem pattognánk?

"bezzeg a gazdasági mutatók növkedését elhallgatjátok!"

Például? Az államadósság növekedését? Azt ti hallgatjátok el. Vagy a munkanélküliség növekedését? Azt is ti hallgatjátok el.

2014. dec. 16. 13:07
 17/25 anonim ***** válasza:

--bezzeg a gazdasági mutatók növkedését elhallgatjátok--

Kösz, már 313Ft 1Euró és tovább romlik...

2014. dec. 16. 14:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as az agglomerációs ingázók így is egész nap a dugóban álltak, most még rosszabb lesz a helyzet. Amióta 3 sávos az M0-ás és nincs lezárva egy sáv sem nem láttam dugót sosem. Milyen dugóról beszélsz akkor?
2014. dec. 16. 15:04
 19/25 anonim ***** válasza:
#15 azért érdekel, mert szeretem a hazámat, de hányok a kormánytól. Az, hogy hogyan osztom be a szabadidőmet (itt trollkodok-e vagy nem) csak rám tartozik. Hiába keres valaki annyit egy nap mint a havi közmunkás bér, attól még kimegy tüntetni is, hidd el. Ezt hívják szolidaritásnak.
2014. dec. 16. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Az ingyenes M0-ás balliberális hazaárulás!
2014. dec. 16. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!