Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért idegenkednek az emberek...

Miért idegenkednek az emberek a Jobbiktól? Mi a bajuk vele?

Figyelt kérdés

2014. dec. 14. 09:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Mert maximálisan hozzák a "Putyin helytartója" szerepet a retorikájukkal, militáns viselkedéssel, kisebbségek hibáztatásával és elnyomásával, demagóg és bigott baromságokkal. Ha elérnék egy józan paraszti ész szintjét, akkor egész szimpatikusak lehetnének, mert tesznek és mondanak néha egész jókat is.
2014. dec. 14. 10:39
 12/25 tetro ***** válasza:
70%
Olvassátok vissza a kommenteket... nekem ez a bajom a jobbikkal. Nem lehet véletlen hogy valahová csak szemetet fúj a szél.
2014. dec. 14. 10:48
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
Kinek baj, kinek nem baj, de az a helyzet, hogy ki van adva parancsba, hogy mocskolni kell a Jobbikot, mert veszélyezteti Orbán Nagyvezír trónját.
2014. dec. 14. 10:55
 14/25 tetro ***** válasza:
45%

10.55

1. Nekem viktor nem vezír

2. Nem tudok parancsról

2014. dec. 14. 10:57
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Na látod, pont ez a bajom. Hogy a Jobbik két bitesre leredukált információtartalmú uszításait és konteóit nyelitek, és ez a megvilágosodás katartikus élménnyé nő bennetek, azt gondolván hogy aki nem ért egyet, az biztosan zsidó/gyíklény, és "parancsba kapta" hogy mocskoljon, meg biztos az összeesküvők pénzelik. Hát nem. Egyszerűen a Jobbik kampányelemeinek a legnagyobb ellensége a józan ész és a széles látókör.

Huszonéves vállalkozó, kutató vagyok, millió eurós projekteket is menedzseltem, bejártam Kínától Afrikán át elég sok zugát a világnak, többször éltem külföldön. Ha valaki a véleményemet elintézi azzal, hogy "zsidóbérenc" és "parancsba kapta" az nem alkalmas semmilyen vezetői tisztség betöltésére, és minden állítását meg kell kérdőjelezni. Ez a helyzet a Jobbikkal, és a szimpatizánsaival. Ti magatok vagytok az oka annak, hogy az emberek idegenkednek a Jobbiktól.

2014. dec. 14. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

"Ti magatok vagytok az oka annak, hogy az emberek idegenkednek a Jobbiktól."

Ezt én sem fejezhettem volna ki jobban.

PONT ezért.

2014. dec. 14. 11:37
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Mert a politikajuknak semmilyen realitasa nincs, az orszagot rovid uton csodbe vinnek.

Egyszoval karosak.

2014. dec. 14. 12:05
 18/25 BlackSword ***** válasza:
73%
Olvasd el a jobbik szimpatizánsok/szavazók véleményét itt, máshol és már meg is érted... Pont ők azok, akik a legjobban megosztják a nemzetet: akik nem értenek egyet velük "baxák szájba az anyjukat"... Ilyen csürhéhez nincs kedvem tartozni...
2014. dec. 14. 13:03
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

ez:

[link]

2014. dec. 14. 13:22
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

Az emberek saját ostobasága a bajuk, elhisznek minden provokációt meg alaptalan híresztelést, mer' a téjvében ezt mondták ezt mutatták.

Aztán jönnek a netre osztani az észt, hogy a Jobbikos ostoba félbites faj.

2014. dec. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!