Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaszerezheti a baloldal a...

Visszaszerezheti a baloldal a Jobbiktól a szavazókat a cigányozással?

Figyelt kérdés

[link]

Szomorú eszközhöz nyúlt a baloldal, mit gondoltok róla, meg tudják ezzel szólítani a Jobbikhoz vándorolt szavazóikat például Miskolcon? A cigánygyűlöletet már többször felhasználták választóik motiválására, volt amikor következetesen Orsós Viktornak hívták Orbán Viktort, vagy amikor a cigányságot a bajai választási videóban úgy igyekeztek bemutatni, mint akinek a szavazatait bárki megvásárolhatja.

2014. júl. 18. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem, ezzel a baloldal a maradék szavazója előtt is lejáratja magát.
2014. júl. 18. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudják.

A Fidesz is próbálkozott vele, keményebb eszközöket is bevetett (Bayer cikkei).

A baloldal ideológiai lételeme a cigányság támogatása, bármit is mondanak.

Még, ha fejre állnak, akkor is az marad.

Nagy részük úgy gondolja, hogy a többségi társadalomnak kell felemelni a cigányságot.

2014. júl. 18. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a baloldal csak annyira tud hitelesen cigányozni, hogy a még meglévő szavazóit elriassza. Újakat nem fog nyerni, mert az elvesztett szavazóik sem vevők a köpönyegforgatásra.
2014. júl. 18. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem vidéken, ahol rossz a közbiztonság és korábban sokan inkább átálltak a Jobbikhoz, most lehet, hogy elgondolkoznak a baloldal "megújulásán".

A budapesti liberális körökben viszont szavazókat veszthetnek, akik inkább átpártolnak az LMP-hez vagy az Együtt-PM-hez.

2014. júl. 18. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy melyik oldal mondja az igazat a cigányokról? Végre kezdenek felébredni a politikusaink! Habár ha idejekorán a szomszédjukba lett volna költöztetve néhány réti néger(kocsistól,lovastól, komplett pereputty) már régen fújnák a riadót. De amíg csak a Lutra albumból ismerik a cigányt addig nincs sok esély az érdemi változásra.
2014. júl. 18. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, ez csak kampányfogás, köpönyegforgatás a debil koalíciótól.

Emlékszel a táblás "én is c... vagyok" tüntire?

Kb. ennyire lehet komolyan venni az egészet.

2014. júl. 18. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Most az, hogy cigányozik a baloldal, nem hinném, hogy több szavazatot hoz nekik. Még szerintem le is oltják őket a liberálisok, hogy a bűnözés kérdésével foglalkozni rasszista és antiszemita dolog.
2014. júl. 19. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

A baloldalnak ezzel vége, mert a baloldali választók elfordulnak tőlük, a jobboldaliak meg miért is szavaznának rájuk.

Gyűlöletkeltéssel csak ideig-óráig lehet népszerűséget szerezni és csakis a nagyon ostoba emberek körében.

2014. júl. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!