Visszaszerezheti a baloldal a Jobbiktól a szavazókat a cigányozással?
Szomorú eszközhöz nyúlt a baloldal, mit gondoltok róla, meg tudják ezzel szólítani a Jobbikhoz vándorolt szavazóikat például Miskolcon? A cigánygyűlöletet már többször felhasználták választóik motiválására, volt amikor következetesen Orsós Viktornak hívták Orbán Viktort, vagy amikor a cigányságot a bajai választási videóban úgy igyekeztek bemutatni, mint akinek a szavazatait bárki megvásárolhatja.
Nem tudják.
A Fidesz is próbálkozott vele, keményebb eszközöket is bevetett (Bayer cikkei).
A baloldal ideológiai lételeme a cigányság támogatása, bármit is mondanak.
Még, ha fejre állnak, akkor is az marad.
Nagy részük úgy gondolja, hogy a többségi társadalomnak kell felemelni a cigányságot.
Szerintem vidéken, ahol rossz a közbiztonság és korábban sokan inkább átálltak a Jobbikhoz, most lehet, hogy elgondolkoznak a baloldal "megújulásán".
A budapesti liberális körökben viszont szavazókat veszthetnek, akik inkább átpártolnak az LMP-hez vagy az Együtt-PM-hez.
Nem, ez csak kampányfogás, köpönyegforgatás a debil koalíciótól.
Emlékszel a táblás "én is c... vagyok" tüntire?
Kb. ennyire lehet komolyan venni az egészet.
A baloldalnak ezzel vége, mert a baloldali választók elfordulnak tőlük, a jobboldaliak meg miért is szavaznának rájuk.
Gyűlöletkeltéssel csak ideig-óráig lehet népszerűséget szerezni és csakis a nagyon ostoba emberek körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!