Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Obama an internetadót, Orbántó...

Obama an internetadót, Orbántól tanúlta?

Figyelt kérdés

Elképedtem a cikk láttán : Az amerikai elnök 17 milliárd dollárt vár a kivetendő sarctól. azzal kezdődött, mint a FIDESZ nyilatkozatai, miszerint a lényeg, hogy mennyi pnzt várnak a sarctól. Detto Obama is így kezdte. Aztán jött a fekete leves

A The Wall Street Journal egy demokrata agytrösztre hivatkozva írja, hogy az Obama által támogatott terv szerint a netet is egyfajta közszolgáltatásként kezelnék, mint a telefont, így erre is vonatkozna a 16,1 százalékos adó. Az intézet felhívja rá a figyelmet, hogy a helyi hatóságok is átvennék a tervet, így többszintű lenne a sarc.

A lap összefoglalója szerint így az előfizetők 67-72 dollárral (kb. 17 500 forint) fizethetnének többet évente.

[link]

Jó Énmegértem, hogy USA lefasiszta diktátorozza Orbánt, mert ez egy saját véleménye, de legalább lenne konzekvens magához és nem tanulná el, azokat a rossz dolgokat, amiket másban hibáztat. Nem igaz?

[link]

2014. dec. 11. 06:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
burkolt internetadót akarnak bevezetni azaz adóztatott távközlési kategóriába sorolnák át az internetet
2014. dec. 13. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

"az EU bevezeti és mi az EU-ban vagyunk !"

Ne hazudozz! Az Eu ingyenessé kívánja tenni a nethasználatot!

2014. dec. 13. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Az eredeti törvény szerint az eddig TELJESEN adómentes internet kapott volna egy 16,1 %-os távközlési adót. Ez még mindig jóval kevesebb, mint amit mi fizetünk ki 27 %-os áfa néven.

De még ezt sem vezették be, mivel továbbra is teljesen adómentes marad az internet. 2014 végén így benyalni a Fidesz propagandát, azért nem semmi teljesítmény ám...

2014. dec. 13. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
előző. Látod, mégis szajkózza a sok elmebeteg.
2014. dec. 13. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennyire szeretnél internetadót? Utald át az összeget inkább nekem, küldj privátot, ha érdekel.
2015. jan. 14. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Bakker... valaki beteszi az adóztatás ellenes törvény bevezető sorait (Obamáék pont, hogy megtiltották a net adóztatását a tagállamokban), erre a sok fidesz-zombi lepontozza. :)))

Magyarország, én így szeretlek...

2015. jan. 14. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!