Miért csak a kereszténységet támadják "melegek" témában, amikor más vallások rosszabb véleménnyel vannak a melegekről?
Amíg a kereszténység alapból csak szimplán nem helyesli a melegek kapcsolatát, addig más vallásoknál, pl. a hindunál külön, a társadalom legalján levő kasztba sorolják a melegeket, a judaizmusnál meg egyszerűen halálukat akarják.
A hindukról való elfelejtkezés természetes, mert azok nálunk nemigen képviseltetik magukat, de viszont a judaizmus eléggé szervezett és ismert képviselettel, a MAZSIHISZ-szel van jelen.
Minden vallás elnyomásra törekszik.
Nincs köztük különbség.
Európában nem barbárok élnek,ennyi a különbség.
Talán azért, mert errefelé az emberek nem sok hinduval vagy judaistával találkoznak. A MAZSIHISZ is úgy van jelen, hogy évente kb. egyszer-kétszer hallok felőlük, a homoszexuálisokkal kapcsolatban pedig még az életben nem hallottam őket nyilatkozni.
Amúgy én sem szeretem, amikor a homók dekadenskednek, de ha sima átlagemberként viselkednek, akkor elvagyok velük.
tamadjak a melegek a keresztenyseget?
Tenyleg? Hol? Mikor? Hogyan?
A Tóra a kereszténység alapja. Nyiss ki egy KERESZTÉNY bibliát, több mint a fele ószövetség. Abban a bibliában van az általad szedett idézet, amit pl Amerikában a hotelszobákba raknak, meg amit irodalomórán a gyerekeink olvasgatnak, mint a kereszténység alapja. Plusz az újszövetségben Jézus többszörösen a tanítványok szájába rágja, hogy a régi törvényeket meg kell tartani. Máskor meg persze az ellenkezőjét mondja, mindenki kiválaszthatja amit akar.
És egyébként természetesen azért a kereszténységet támadjuk, mert itt keresztények vannak. Ha sok hindu lenne, akkor épp ilyen lelkesen magyaráznám a hinduknak, hogy miért hülyék.
"Nyiss ki egy KERESZTÉNY bibliát, több mint a fele ószövetség."
Pont a 3/4-e.
Egyszer kiszámoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!