Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazóknak...

A kormánypárti szavazóknak mikor nyílik ki a szemük?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 18:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Én függetlenként mondom, hogy nem biztos, hogy van jobb alternatíva jelenleg a fidesznél.

Amit mindenképp elkéne érni, hogy legközelebb megnyugtató távolságra kerüljenek a 2/3-tól, mert ez így nem egészséges.

2014. dec. 1. 20:23
 32/35 A kérdező kommentje:
2/3-ot én sem adnék senkinek. (Max. magamnak, hisz olyan jellemű vagyok.)
2014. dec. 1. 20:25
 33/35 anonim ***** válasza:

"A diktátornak szerintem szüksége van nagyon hatásos manipulációs képességekre, hogy eljusson a diktátori "pozícióba"."

Jó, na de vajon kit manipulálnak? Saját magukat? Vagy az ország vezetését, hogy a vezetők későn jöjjenek rá, kiben is bíztak? Vagy a népet, azt, akiket rá lehet venni arra, hogy öljenek?

A nép tudja mit csinál, az a 10% is, és azért teszi amit tesz, amiért a diktátor is meg akarja tenni. Ez a 10% a diktátor ellen is fordulna, ha hirtelen változtatna az "elvén". Egyedül azért teszik amit tesznek, mert együtt éreznek a diktátorral.

Aztán vannak a többi pártok, a többi vezető. Ha tudnák, hogy az illető egy időzített bomba, és egy vérontást tervező gyilkosat engednek hatalomra, akkor biztos nem engednék, tehát azok sincsenek manipulálva, mert nincsenek meggyőzve arról, hogy az illető diktátorsága az ő javukra lesz. Szimplán nem tudják kivel van dolguk.

Aztán jön maga a diktátor. Ő mit csinál? Olyan dolgot állít, amit az emberek nem hisznek el, csak az a gyilkos 10%. Vajon manipulálja magát, és azt hiszi tényleg jó, amit cselekszik? Vagy csak szimplán egy gonosztevő, akinek véletlenül sikerült elvégeznie a főiskolát, és az életét föltette arra, hogy többi gonosztevővel bevégeztet egy bűncselekményt? Nem tudom, de belátható, hogyha itt bárki is manipulálva van, akkor az maga a diktátor. Mert normális embert nem lehet úgy manipulálni, hogy ölje meg Jutka nénit, bármit is mondanak neki. Ha egy országban a diktátor gyilkos parancsait követi a nép, akkor az csakis azért lehetséges, mert a követői már eleve azokat a nézeteket vallják, amit maga a diktátor. Csak kellett nekik egy bolond, egy birka, aki előre megy, aki megteszi az első lépést, mert maguktól nem merték volna megtenni.

2014. dec. 1. 20:39
 34/35 anonim ***** válasza:

"Esélyetek sincs leváltani a Fideszt, ahhoz se pénzetek se hátszeletek nincs."

Pedig én azt hittem, hogy az egész USA és EU áll az ellenzéki pártok mögött.

2014. dec. 1. 21:31
 35/35 anonim válasza:

Tolvajok voltak ezek mindig, nincs különbség Fidesz vagy a többi között. Az összes politikust el kéne zavarni a fenébe.

[link]

2014. dec. 4. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!