Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazóknak...

A kormánypárti szavazóknak mikor nyílik ki a szemük?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 18:39
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok diktátor mert nincs hatalmam.
2014. dec. 1. 19:37
 22/35 anonim ***** válasza:
15%

# 21

Az egy dolog de nagyon diktátor természütenűk tűnsz.

2014. dec. 1. 19:40
 23/35 A kérdező kommentje:
De több fórumon is le lettem már diktátorozva. Így valószínűleg lenne valami alapja ennek, ha politikus lennék, méghozzá az erősebbik fajtából. De mivel nem vagyok, ennek nincs jelentősége :)
2014. dec. 1. 19:41
 24/35 anonim ***** válasza:
21%
De van jelentősége próbálod manipulálni az embereket.
2014. dec. 1. 19:51
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok manipulatív. És ezzel mindenkinek egyet kell értenie! :)
2014. dec. 1. 19:55
 26/35 anonim ***** válasza:

# 25

Éljen a nagy kérdező éljen a nagy kérdező!

heil kérdező heil kérdező

2014. dec. 1. 20:00
 27/35 A kérdező kommentje:
Na végre! Alakul a hatalmam!
2014. dec. 1. 20:01
 28/35 anonim ***** válasza:
2014. dec. 1. 20:06
 29/35 anonim ***** válasza:
69%

"De van jelentősége próbálod manipulálni az embereket."

Ez nem igaz. A kérdező több szempontból nézve sem manipulálja az embereket. Először is azt állítja, hogy rossz a kormány, vagy legalábbis nem olyan, amilyenre ő vágyik. Ez eddig nem manipuláció. A másik, hogy ő kijelenti, hogy szavazunk vagy esetleg ne szavazzunk bizonyos pártokra, és nem pedig az emberek gondolkodását akarja megváltoztatni kitalált ürügyökkel. A harmadik pedig az, hogy a diktátorok sosem manipulálnak. Ez csak mese. A diktátorok nyíltan cselekszenek, nyíltan büntetnek, nyíltan megmondják a véleményüket. Az más, hogy az adott társadalomban van egy olyan mazohista réteg, aki be akar hódolni egy erőszakos gyilkosnak. Erről a nép másik része (az a 90%) nem tehet, ők felfogják a történteket, de sajnos az a 10% (akik mellesleg szintén felfogják, csak nem akarnak tenni ellene) túl erőszakos, esetleg fel vannak fegyverezve. És kérdező, az hogy diktátorjellemed van, még nem jelent semmit. A szomszédban az elkényesztetett 8 éves kis srác is diktátorjellemű, parancsolgat, ha nem az van amit mond, szitkozódik, kiabál. Mégsem lenne jó vezetőnek. Nem a diktátorjellem az, ami egy embert vezetővé tesz. A diktátorjellem mindenkiben megvan, aki a saját akaratát akarja érvényesíteni, és nem képes felfogni, hogy egy vezetőnek kell szolgálnia a népet, nem pedig a népnek őt.

2014. dec. 1. 20:08
 30/35 A kérdező kommentje:
A diktátornak szerintem szüksége van nagyon hatásos manipulációs képességekre, hogy eljusson a diktátori "pozícióba". Utána már valóban lehet nyíltan diktálni. Kivéve, ha lassú, fokozatos átmenettel akar több évtizedre előre megágyazni a hatalmának. Mert akkor a továbbiakban is kell manipulálnia. Ráadásul nemcsak a saját népét, hanem azoknak az országoknak a vezetőit, diplomatáit is akiktől remél valami előnyt, pénzt, támogatást.
2014. dec. 1. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!