Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazóknak...

A kormánypárti szavazóknak mikor nyílik ki a szemük?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 18:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
48%

"Nem lehetne már az összes "történelmi" pártot lehúzni a vécén?"

Jó, és akkor ki legyen helyettük? Mert én sem vagyok megelégedve az ország vezetésével, ahogy Magyarországon nincs is nagyon olyan ember, aki teljesen meg lenne vele elégedve, de mond, ki lépjen a jelenlegi pártok helyébe? Van-e olyan párt jelenleg ebben az országban, akire érdemes lenne szavaznia az ország többségének? És ha nem, akkor ki az, aki vállalja a megalapítását, aki erre tenné fel az életidejét, aki megharcolni az ellenzékekkel, és képes lenne rendesen irányítani egy országot? Ha mutatsz ilyet, akkor én rá szavazok, mert érdekem, hogy a hazám olyan legyen, ahol jók a körülmények, a vezetők hozzáértők, nem korruptak, és nem kizsákmányolók.

Különben is kérdező, ha lenne ilyen párt, akkor te miből állapítanád meg, hogy igazat mond, hogy valóban képes lenne helyrehozni az országot, és nem pedig csak áltatja a népet? Mert én sajnos semmiből. Valami nagyon egyedit, valami nagyon újat, kiemelkedőt kéne felmutatnia, hogy higgyenek, és bízzanak benne. Az emberek többsége már elvesztette a hitét, nem bíznak a pártokban, az alapján szavaznak rájuk, hogy idézem: "melyik a kisebbik rossz." Mintha csak természetes lenne, hogy a politikusoknak korrupt bűnözőknek kell lenniük.

2014. dec. 1. 19:14
 12/35 anonim ***** válasza:
72%

"de a hülyeségeikkel (stadionépítés)"

Óóóóh, ha csak ennyi gond lenne a fideszel... Én magam mennék ki minden birkamenet élére és tartanám Orbán képét aranyba keretezve

Ehelyett, ha az mno/heti válasz mellett olvasgatod a kormánykritikus hírportálokat is, akkor hamar kinyílik a bicska a zsebedben a fidesz szó hallatára.

2014. dec. 1. 19:17
 13/35 A kérdező kommentje:
Ahol kevésbé birka a nép, ott bármilyen kormányt félévenként megbuktatnak és leváltanak, elég ha rosszul áll a kormánypárton a sapka. Lásd Olaszország.
2014. dec. 1. 19:18
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

"Egyrészt nincs kit választani, ugyanis az MSZP-től vagy Gyurcsánytól okádik minden második ember és a maradék sem akar hallani róluk. Az LMP meg Jobbikról jobb nem is beszélni, dilósoknak akarsz hatalmat adni !?

A FIDESZ nem hibátlan, de a hülyeségeikkel (stadionépítés) így is sokkal jobbak mindenkinél, aki jelenleg van, az meg nem valószínű 20 éven belül, hogy esélyes új politikai párt lesz itt -.-

ez van ! Meg kell barátkozni a gondolattal :-)"

Ez egy objektív, stabilan megérvelt, megkérdőjelezhetetlen konkrétumokkal alátámasztott gondolat! Köszönöm hogy meggyőztél!!!

(Nem, nem vagyok szoci, egyenlően utálom őket a Fidesszel).

2014. dec. 1. 19:18
 15/35 A kérdező kommentje:
Nálunk a nép azt hiszi, hogy ez a 4 év midig kőbe van vésve, és ki kell bírni. Pedig nincs kőbe vésve.
2014. dec. 1. 19:20
 16/35 anonim ***** válasza:
22%
Esélyetek sincs leváltani a Fideszt, ahhoz se pénzetek se hátszeletek nincs.
2014. dec. 1. 19:26
 17/35 anonim ***** válasza:
Kérdező és mégis kit akarsza helyére rakni?
2014. dec. 1. 19:26
 18/35 A kérdező kommentje:

A saját zsebét tömő Fideszt akarom a helyére rakni. :))

Ahogy végül az mszp/szdsz lopógépet is helyére rakták a szavazók 2010-ben.

2014. dec. 1. 19:29
 19/35 A kérdező kommentje:
Annyi kellene csak, hogy aki eddig a Fideszre szavazott (2010-ben én is) az önkritikát gyakorol, és legközelebb nem megy el szavazni. Se az, aki az mszp-re szavazott.
2014. dec. 1. 19:30
 20/35 anonim ***** válasza:
24%

# 19

Mi vagy te valami diktátor hogy megpróbálod mondani az emereknek mit csináljon mert szerintd az úgy jó?

2014. dec. 1. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!