Te mennyit keresel? Ebből mennyi után adózik a céged? Jónak tartod a fizetést?
Tudom, ilyet nem illik kérdezni, de itt mindenki névtelenül/álnévvel ír.
Egyre több helyről hallom, hogy a cégek azt csinálják, hogy minimálbérre jelentik le az alkalmazottat, és a többit feketén fizetik, ez nálatok is így megy?
Én nettó 145-öt kapok, ezt teljesen tisztán. Bpi fizetésekhez képest elég alacsonynak tartom, ahhoz képest hogy egyetemi végzettségem van, de úgy érzem lesz ez még jobb is, szóval nem panaszkodom..

100 ezret kapok havonta 240 órára amiből a fele éjszaka (Budapesten)
A cégem napi 8 órára jelet be mikor 24 órákat dolgozok.A utána járó kajajegyet a cég lenyúlja.

Most végeztem fél éve, rögtön el is helyezkedtem. Bruttó 400-at kapok + cafeteria.
Teljesen meg vagyok elégedve a céggel, mindenben nagyon korrekt. Túlórát kifizetik, szabira elmehetek, nincs okom panaszra.
Viszont lehet hogy válltok, mert ismerős kint dolgozik Norvégiában és kaptam ajánlatot hogy kimehetnék. Egy félévig fizetnék a szállásom + nyelvsulim és kapnám a fizum
50%-át (bruttó 35 ezer korona), de hamar növekedne.

"Kezdőként" bruttó 350 + cafeteria + egyéb céges juttatások (kávé, sör, stb...).
Napi 8 órában vagyok bejelentve és annyit is dolgozom (néha kevesebbet), laza munkaidő, csak a feladatok legyenek készen alapon megy.
Én meg vagyok elégedve, de egy MSc diploma révén azért elég sok hely közül lehetett válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!