Miért támadják hazaárulással azokat, akik jobb lehetőség érdekében elhagyják az országot?
Ő dolguk, nem? "Demokrácia" van(?) elvileg, egyelőre mindenki maga dönt. Ráadásul ekkora mértékű kivándorlást nem az idéz elő, hogy hirtelen mindenki világot akar látni...
Ismerősöm most itt dilemmázik, hogy akkor ő most menekül és megfutamodik? Pedig egyszerűen arról van szó, hogy sokkal jobb lehetőségei vannak külföldön.
Általában csak azokat támadják ezzel, aki kimegy és kígyót békát szór a többi magyarra, aki maradt.
Mondja, hogy letagadja, hogy magyar, még az állampolgárságáról is lemond...stb.....stb
csak azt tartjuk hazaárulónak, aki úgy hagyja el a hazáját, hogy mocskolja a népét kintről pl itt neten és ott kint az idegenek előtt mocskolja!
na itt kezdődik a hazaárulás!
az igaz magyar hazafiak soha nem mondanak rosszat a magyarokról és ha valaki más bántja a népet, akkor az ellen harcol! megvédi a becsületünket!
Az ismerősöd valószínűleg nacionalista érzelmű.
Nos, neki nem egyszerű elköltözni más országba.
Sok oka lehet. Én is csak találgatni tudok, mert én pont a másik véleményen vagyok. Szerintem van aki, szűk gondolkodásmódú, vagy irigy arra, aki megteszi ezt a lépést. Én ilyenekre tudok gondolni, de biztos jönnek majd a másik oldalról is és megmagyarázzák.
Az ismerősödnek pedig nem kellene azzal foglalkoznia, hogy mások mit gondolnak.
Engem pl. nem hat meg ez a "hazaárulós" dolog, ha ezzel jönnek nekem...
Én nem tartom hazaárulásnak azt, ha valaki kimegy oda, ahol jobban él.. Mint ahogy azt sem tartom gáznak, hogy évi 1000 milliárd ft-t kapunk az EU-tól, és további milliárdokat Norvégiától.
Azt nem tartom normálisnak, ha valaki kimegy, és a kényelmes fotelből oltogatja azt, aki itthon maradt, és szidja a saját hazáját. És azt nem tartom normálisnak, aki elmondja minden rossznak az EU-t, mintha onnan csak rossz dolgok jönnének..
Azért említettem egyszerre a kettőt, mert szerintem a nyugat utáló politikának van benne szerepe, hogy néha hazaárulással bélyegeznek meg olyan embereket, akik teljesen normálisak, csak éltek a lehetőségeikkel.
Kedves 3-as, az olyan gyepes agyúakról, mint te, én sem tudnék sok jót mondani, ha egyszer külföldre kerülnék.
Inkább ne is beszéljek rólatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!