Ti mikor akartok elmenni ebből a putri országból?
"Ha az MSZP / DK / LMP valaha kormányra kerül. Magyargyűlölő, cigánytutujgató országban nem akarok élni."
Nem tünt fel, hogy az általad gyűlölt MSZP ideje alatt lehetett vállalkozni meg voltak munkahelyek.
Én nem tervezem.
Magasabb színvonalon élek, mint Ausztriában egy átlagember.
Vannak földjeink, ingatlanbefektetéseink.
Az ország helyzete engem nagyon is érdekel.Szeretném, ha jobb lenne.
De, a Fidesz- MSZP+csatolmányaik váltakozásával ez nem érhető el.
Nagyon komoly beavatkozásokra lenne szükség.
"Ha szerinted ennyire putri ország akkor húzz el a retekbe, nem fogsz hiányozni. Így is van elég nyavalygó megkeseredett ember, menj ki nyugodtan takarítani Angliába."
Öreg, ha mindenkinek azt vágjátok a képébe, hogy takarodjon innen, akkor előbb-utóbb nem sokan fognak itt maradni ebben a remek kis országban. :D
Márpedig kíváncsi leszek, hogy mit fogtok magatokkal kezdeni , amikor lelép innen az a 3 millió droid, akik jelenleg még működtetik a rendszert és itt maradtok ti, nagynemzetiek 3 millió nyugdíjassal és 2 millió kisebbségivel a nyakatokban.
Szerintem csúnya lesz, úgy hogy ne akard annyira, hogy lelépjen innen mindenki, aki elégedetlen a helyzettel...
"Öreg, ha mindenkinek azt vágjátok a képébe, hogy takarodjon innen, akkor előbb-utóbb nem sokan fognak itt maradni ebben a remek kis országban. :D "
A kérdező sem fog lelépni, mert nyelvtudás nélkül még wc-t sikálni sem vennék fel sehova. Gondolom most épp nincs tüntetés aztán így jönnek a provokatív kérdések.
"A kérdező sem fog lelépni, mert nyelvtudás nélkül még wc-t sikálni sem vennék fel sehova."
Unokatestvérem csak makogott angolul, amikor kiment Londonba, de 2 hónap alatt úgy belejött, hogy folyékonyan beszélt. A nyelvtudás szintje nem egy statikus állapot.
Gratulálok a kérdezőnek, hogy putrinak tartja a hazáját. Tudod mit, én nem is bánnám, ha elmennél.
Menjen el nyugodtan mindenki, aki menekülni szeret a problémák elől ahelyett, hogy a megoldásukra törekedne, meg aki arról lelkendezik, hogy másutt milyen jó és szép.
Mert az bezzeg nem jut eszükbe, hogy ezen az országon, ennek a népnek a sorsán kéne változtatni.
Induljatok is mihamarabb, és jótanácsként még annyit, hogy miattunk, itthonmaradók miatt nem kell izgulnotok, mi elleszünk nélkületek is.
Ketyege Béka
Miért, térden állva kéne könyörögnünk egy olyan embernek aki leputrizza az országunkat? Menjen nyugodtan, pozitív emberek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!