Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem Magyarországnak...

Szerintem Magyarországnak addig jó amíg Izrael és az Államok baráti ország. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Izrael egyedül úgy kicsinálná Magyarországot, hogy a fülünk ketté állna. Az oroszoktól meg várhatnánk a segítséget, csak soha nem érkezne meg...
2014. nov. 25. 10:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Értelmetlen a kérdés.

Izrael itt uralkodni akar és nem "kicsinálni".

2014. nov. 25. 10:06
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Izraelt NEM érdekli Magyarország. Ezt csak néhány ostoba hiszi. Van nekik fontosabb gondjuk is.
2014. nov. 25. 10:14
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
2-es, Magyarországot már lassan 8 éve fenyegeti az izraeliek hódítása, legalábbis a Kuruc.info már azóta pofázza, hogy Izrael gőzerővel taníttatja magyarul a lakosságát és minden áldott nap zsidókkal megrakott Boeingek szállnak le Ferihegyen és épülnek nekik a lakóparkok. :DD
2014. nov. 25. 10:19
 4/16 szántóvető ***** válasza:
38%

nekünk most jó?ezt nem is tudtam.

és te azt tudtad kérdező hogy azok a középkorúak akik a szocializmusban is éltek és van összehasonlítási alapjuk,visszasírják a régi rendszert?ennek szerinted mi az oka?szerintem a zsidók és amerika (a kettő összefügg.)

"az oroszoktól meg várhatnánk a segítséget"-most is az orosz exportpiacban reménykedik még az orbán meg a matolcsy is,eu-s országként ez eléggé elszomorító.mármint az hogy a keleti piacokban kell gondolkodnunk.

2014. nov. 25. 10:25
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Igen szántóvető, nyilván ezért nyomorognak Hollandiában, Dániában és Norvégiában is az emberek, mert a gonosz zsidóamerika már a II. világháború vége óta elnyomja és kizsákmányolja őket is. Igaz?
2014. nov. 25. 10:29
 6/16 szántóvető ***** válasza:
7%

hollandia,dánia,norvégia.szeretnék én is úgy nyomorogni mint ők.

milyen példák ezek??

2014. nov. 25. 10:52
 7/16 anonim ***** válasza:
35%
Ezek az országok is zsidó elnyomás alatt állnak, csak ők már 70 éve a mi 25 évünkkel szemben. Nem?
2014. nov. 25. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Mit akar Izrael Magyarországtól? Mi az hogy kicsinálni?
2014. nov. 25. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de Izrael, hogyan tudná kicsinálni Magyarországot?

A világgazdaságban nem tölt be jelentős szerepet, nincs akkora GDP-je.

Vagy, mire gondolsz?Katonailag?

Izrael kicsikét messze van, mellesleg mit akarna egy európai országtól?

Csak egy militarista katonaállam, mint a többi közel-keleti ország, aki szeretne a szemétdombon kakas lenni.

2014. nov. 25. 11:43
 10/16 szántóvető ***** válasza:
ők nem vesztettek 2 VH-t,nem vitték a férfilakosságot jóvátételi munkára,nem nyomták el,nem kebelezték be őket.viszont nyugaton nem jellemző hogy egy családnak saját lakása legyen,inkább a bérlés a megszokott.ez a szocializmus sajátossága hogy minden család saját lakást épít ami tövábböröklődik családon belül.most próbáljon építkezni egy középosztályhoz tartozó pár ilyen létbizonytalanság mellett.
2014. nov. 25. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!