Orbánt tényleg lecsukhatják?
Úgy értem, ha egyszer kiderül a sok mutyi.
Gondolom minden ember megtervezi a menekülését, ha egyszer beüt a barna. Elég sok pénze lehet...
Ha egyszer tényleg bizonyíthatóak lennének a mutyizások, igazi, valós háttérinformációkkal, akkor ha lecsuknák, a vagyonát el is koboznák?
Hogy működne ez az egész? Elég sok mindent lehet mostanában olvasni a neten ilyen hírekről!
""Elég sok mindent lehet mostanában olvasni a neten ilyen hírekről!""
Hát igen!
Az a gond, hogy mindent elhisznek az emberek amit a neten olvasnak. Így könnyen lehet őket manipulálni - főleg a fiatalokat.
A neten megjelenő sokszor erősen torzító írások helyet inkább az emberek olyan politikai műsorokat néznének amiben maguk a politikusok mondják el a véleményüket és elképzelésüket.
Ebben az esetben nem írnának akkora ökörségeket mint ezzen a fórumon is.
""Kérem ne FIDESZ-esek írjanak. Persze a válaszokat köszönöm!""
A 2-es válaszoló vagyok.
Ha a belinkelt írásod nekem szolt tájékoztatlak, hogy nem vagyok fideszes - jobbikos voltam mindig is!
De az ami a neten "hírként" sokszor olvasható nagy része ferdítés. Ezért és nem olvasok kuruc infót - indexet stb...
A politikai műsorokat nézem amiben közgazdászok - politikusok saját maguk mondják el a véleményüket.
Ha te is így tennél utána pedig elolvasnál egy ugyanaról a dologról cikkező hírportált (például kutuc info) megláthatnád mennyire torzítanak ezek az oldalak.
Az ő háza táján kell keresgetni, én magánemberként, honnan tudnám, hogy ő miket mutyizik.
Gondolom nem csak a haveroknak mutyizza össze a millákat, hanem magának is. Legalább is így logikus, nem?
Gondolom azt nem fogod kérdőre vonni, hogy a haverjainak is mit mutyizott, mert aki néz tv-t, olvas netet, rájön szépen magától, hogy nem kétkezi munkával hozták össze a FIDESZ-esek maguknak a kenyerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!