Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik-kormány esetén hogyan...

Progizo kérdése:

Jobbik-kormány esetén hogyan viszonyulna hozzánk a külföld?

Figyelt kérdés

Állítólag elszigetelnének, szankciókkal sújtanának minket - de milyen alapon is? A magyar nép önálló döntése lenne ez is, hogy végre nem egy olyan vezetést és ideológiát választana magának, amely a külföld csicskanemzetévé silányít minket, hanem amelynek a magyar érdekek védelme, az ország felemelése, az összmagyarság problémáinak megoldása áll a politikája középpontjában.

Ilyen álnok lenne ez az ún. "szabad" világ, ahol minden szabad, kivéve szembemenni a nagyok és erősek akaratával bizonyos kérdésekben? Ők miért nem annak örülnének inkább, ha egy nagyobb, erősebb, gazdagabb, jelentősebb, boldogabb Magyarország lenne a szövetségi rendszerük tagja? Hiszen ez azt is erősítené.

Most akkor csak azért ne szavazzunk a Jobbikra, mert külföldön ezt rosszalnák?

2014. nov. 22. 14:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#18.: Köszönjük az apokaliptikus vízióidat. Már csak azt áruld el, milyen az a "rossz külpolitika", amit a Jobbik követne (eddig talán olyan jó volt ez a csicskaországhoz illő külpolitika?), mely országok és mire alapozva zárnák itt be a nagykövetségeiket, illetve miért nem üzletelne velünk senki (holott pl. arab országokkal is üzletel a világ, vannak ott nagykövetségei mindenkinek, pedig ezek diktatúrák)?
2014. nov. 27. 16:34
 22/35 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért rosszabb egy "félkatonai" szervezet grasszálása, mint egy lincselni képes bűnözőhordáé? Várom a magyarázatokat, hogy miért jobb egy bűnbanda, mint egy rendvédelmi szervezet?
2014. nov. 27. 17:07
 23/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jobb oldalra kerülne át a kormány, akkor bizony a pedálokat is át kéne tenni, meg akkor az út bal oldalán kéne közlekedni. Rádió maradhat középen.
2014. dec. 11. 23:21
 24/35 A kérdező kommentje:

#22.: "Azt nem értem, hogy miért rosszabb egy "félkatonai" szervezet grasszálása, mint egy lincselni képes bűnözőhordáé? Várom a magyarázatokat, hogy miért jobb egy bűnbanda, mint egy rendvédelmi szervezet?"

Ez jó kérdés! Talán mert a "félkatonai" szervezet bősz ellenzői is valamilyen bűnözőhordával állnak kapcsolatban valamilyen szinten?

De inkább várom én is a válaszokat.

2014. dec. 17. 15:05
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelország meg két-három kelet-európai állam röhögve leszavaznak akármit az EP-ben, ha nem tetszik nekik és összefognak. Olvass utána, hogy működik az EU-s jogalkotás.
2014. dec. 17. 16:34
 26/35 anonim ***** válasza:

#18-as: sok hülyeséget vizionálsz össze - már ne haragudj!

Ahhoz, hogy erről a témáról beszéljünk nem árt egy pár dolgot legalább elolvasni (EU-csatlakozás, Jobbik programja, kereskedelmi megállapodások - no meg a hazai jogi és gazdasági környezet...)

Annak idején mindegyik ország szinte minden kérdésben külön tárgyalt az EU-hoz történő csatlakozás szövegezéséről, tervezetéről és tematikájáról! Akkor a Jobbik még sehol sem volt! Volt viszont akkor is Mszp, meg Fidesz meg akkor is röhejes KDNP (meg egyéb csavargók)

Sikerült olyan idióta és hazaáruló kapcsolódási szerződést aláírni, amit ép elmével vagy némi hazafias tisztességgel senki sem írt volna alá!

A Jobbik programjában azt olvastam, hogy: újra tárgyalóasztalhoz kell ülni az EU-val, mert auz egyoldalú szerződések teljesítése által a magyar fejlődést nem lehet beindítani! Ha végig vesszük a történéseket és a vonatkozó jogszabályokat, akkor nagyon igazuk van! Tehát a Jobbik - úgy vettem ki, hogy új partnerként akar az EU-val tárgyalóasztalhoz ülni: a magyar mezőgazdaságnak és élslmiszeriparnak új perspektívát biztosítani - mert ezt is szinte a nulláról kell kezdeni!

Amikor a Gárdát hozzák fel érv-ként, akkor azért ezt "bölcsen" elfelejtik beírni, hogy Kövér, Áder, és Orbán bizony - közpénzből finanszírozott - saját fegyveres sereget alakítottak...

Ha A jobbik hatalomra kerülne - az Orbán fafejűsége és arroganciája után - felüdülés lenne az országban a REND!

Orbántól jobban már magyar vezetőt nem lehet megalázni, tehát most vagyunk a diplomácia mélypontján: bárki legyen az, az már ettől rosszabb és felvállalhatatlanabb nem lehet!

A jobbik külpolitikája különben - tartok tőle - nem sokkal lenne jobb mint a Fideszé - mivel (nem tudni miért) ugyanarra a beteges alapokra épül!

Nem árt tudni: Az EU. a NATO és az OECD tagjai (is) vagyunk, ahol nem Oroszország, Törökország Azerbajdzsán stb. stb. a deklarált szövetségesünk, hanem az unió országai, az USA,Kanada stb. stb.!

Milyen hiteles és megbízható szövetségesek vagyunk a közvetlen partnereink számára, ha mindenkinek oda tartjuk a senekünket - egy kis gázért!?

(miközben a világon hatalmas eladatlan gázkészletek vannak! Ugyanaz vonatkozik az olajra is!- elképesztő túltermelés van a világon, és az oroszok termelik ki az egyik legdrágábban ezeket a világon! Nekünk ez kell...(?))

Tehát: a Jobbik - szerintem - biztos rendet tenne az országban, sok érdeksérelmet okozna - igaz a nagy tolvajok már régen kimentették a pénzüket az országból...

Szembesülnünk kell azzal, hogy (már) nincsenek barátaink, tehát csak érdekeink lehetnek meg eszünk - ha végre nem a sok felesleges marhaságra tékozolnánk!

Európa közepén végre a földrajzi adottságinkat kellene kihasználni és - akár Szingapúr példáján - abból profitálni!

Bármi is történik: az országnak ettől rosszabb már senki sem lehet, ettől többet már senki sem árthat!

2015. márc. 1. 09:18
 27/35 anonim ***** válasza:

# 26

Ilyen egy elvakult Jobbik szavazó írása. Most komolyan, te ezeket tényleg elhiszed?

2015. márc. 1. 18:52
 28/35 anonim ***** válasza:

#27: te aztán tudsz vitatkozni, meg érvelni!

Gondolom, a csapatban te vagy a legokosabb...:)

2015. márc. 1. 19:39
 29/35 anonim ***** válasza:

# 28

Már régóta nem vitatkozni járok ide, hanem trollkodni XD

Itt vitázni nem lehet, ahhoz túl alacsony az itteniek IQ-ja. Hiába érvelsz, cáfolsz, vezetsz le gondolatmeneteket, a többség fel sem fogja, csak szajkózza a magáét. (Ne vedd személyeskedésnek, nem rád értem.)

Az általad említett témákat is számtalanszor kitárgyaltuk már.

Például, h miért parasztvakítás az, h a Jobbik majd újratárgyalja a csatlakozási szerződésünket. A Jobbik. Tök egyedül. A németek meg örülhetnek, ha nem b@sszuk ki őket az EU-ból.

Ugyanazokat a feltételeket kell teljesítenünk, mint minden más országnak. Ennyi.

Vagy, h mennyire elavult dolog mezőgazdaságban és élelmiszeriparban gondolkodni a 21. században...

De említhetném azt is, h miért butaság, amit az orosz gáz- és olajszállításokról írtál.

És az sem igaz, h ennél rosszabb nem lehet. Nincs olyan, h most a legrosszabb. Mindig van lejjebb. (Bár szerintem most is inkább javulnak a dolgok, és nem olyan rossz a helyzet, mint sokan gondolják. De ez csak az én véleményem.)

2015. márc. 1. 20:01
 30/35 A kérdező kommentje:

#29.: "Ugyanazokat a feltételeket kell teljesítenünk, mint minden más országnak."

És ezek a feltételek arányban vannak minden ország - köztük hazánk - teljesítőképességével?

"mennyire elavult dolog mezőgazdaságban és élelmiszeriparban gondolkodni a 21. században..."

Ez ugye csak valami iróniaféle akar lenni részedről? Vagy lemaradtam valamiről, és az emberiség már nem a mezőgazdaság és az élelmiszeripar termékeit fogyasztja élelem gyanánt? Ételre-italra mindig is szükség lesz, tehát az erre alapuló gazdasági ágazatoknak igenis van létjogosultsága, főleg ha egy országnak olyan jó adottságai vannak ehhez, mint nekünk.

2015. márc. 8. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!