Mit gondoltok erről az új adótörvényről?
El vagytok tévedve de nagyon. Itt nem a kormány az undorító hanem csakis azok akik emiatt házasodnak.
Emberek, kereslet nélkül nincs kínálat.....
Csak a frissen házasulandók? Az én szüleim mért nem? Ez így nem valami igazságos. Kapjon mindenki kedvezményt, aki házasságban él.
Én abszolút házasságpárti vagyok, és nem tartom ideális családmintának azt, ha egy pár csak úgy összeköltözik és gyereket vállal házasság nélkül, de ez a lehető legnagyobb marhaság az állam részéről. Nyilván több házasság lesz emiatt, mert az embereknek jól jön az az évi 60000Ft (és nem azért, mert mindenki pénzéhes köcsög, hanem mert rohadt nehéz megélni Magyarországon). De ezek a házasságok nagyrészt olyanok is lesznek. Az emberek meggondolatlanul összeházasodnak majd anélkül, hogy megismernék egymást, csak hogy könnyebb legyen nekik anyagilag. És pár év múlva nem csak a házasságok száma fog megnőni, hanem a válásoké is.
Ez a kormány nyomja a családokat, állanddóan a nagycsaládosok szót fröcsögi a szájuk. Miközben velük tol ki talán a legocsmányabbul! 2000 embert bocsátottak el a Győri Auditól, az 2000 család megélhetésének tönkretétele. És hetente történnek ilyen elbocsátások, vagy gyárbezárások, csak nem dicsekszenek el. Kaparhatnak, hogy valahogy visszahozzák a gyerekcsinálási és családalapítási kedvet, de a legjobban az segítené a fiatalokat, ha biztos megélhetésük lenne, amire mernek gyereket vállalni.
A mutatók mindennél többet jelentenek a kedves Fityisznek, ezért így szeretnék elérni, hogy fél év múlva büszkén harsoghassák, hogy "nőtt a házasságkötések száma". Persze, mert az a 60ezer forint életmentő az embereknek a mai világban, szóval ha tényleg javulnak majd a mutatók, az azért lesz, mert a házasságot spórolási módszerré züllesztették.
Ahogy lassan a gyerekvállalást is.
Szomoru ha az emberek azt tarjak normalisnak hogy nem kell a hazassag osszedobjak a szennyst par het utan valakivel.
A hazassag a csalad alapja ezert dontott igy a kormany.
Es a hivo eletet eloket is jutalmazni fogja csak ido kerdese.
Akinenek nincs szugsege erre a 60 ezere az ugyis hazasodik mert a jobb korokben meg mindig szokas a hazassag.
Se az iszlám, se a hatezer éves zsidó, sem pedig a kereszténység nem támogatja az emberiség szaporodását az állatokhoz hasonlóan. Minden társadalom alapja a család, az utódoknak ott kell életet, jövőt és nevelést kapni. (Aki egyedül van, az elvész, megsemmisül.) A házasság az első szabadon választott kötelék, ami az embereket társadalmi törvények szerit összeköti.
Ilyen törvény, ami adókedvezményt ad a házasságkötéshez, minden szabad és demokratikus országban van Európában és a Földön.
Na itt van megint a szennyeses szent:D
Állítom az én felmenőim inkább család papír nélkül, mint a te hivatalos szennyes-összedobásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!