Minél többet "intézkedik" a kormány, annál jobban süllyedek a létbizonytalanság, kilátástalanság szintjére, vagy az alá. Csak én vagyok így?
"De gondolom a szüleid nem közölték gimi után,hogy állj a saját lábadra mert eltartani nem tudnak"
de igen, igy volt... ezért is mondtam hogy én hogy oldottam meg
és még mindig várom mi az a hires diploma
nehogy már az én problémám legyen, hogy nem hajlandó tenni saját magáért...
én elmondom, hogy orvosit végeztem, úgy, hogy a szüleim egy forinttal nem támogattak, és nem is laktam otthon
ott is tartok ahol...
Szóval te orvos vagy akkor ezért van annyi időd másokban keresni a hibát? A betegeid gondolom addig amíg nekem osztod az észt a váróban ücsörögnek.
Egyébként gőzöd sincs a helyzetemről és, hogy mit teszek magamért és a családomért könnyű így véleményt alkotni másokról.Amennyiben nem munkát ajánlasz megköszönöm a válaszaidat és nem folytatnám a válaszolást a sértő megjegyzéseidre.Amúgy csak nekem tűnik fel,hogy eltértünk az eredeti kérdéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!