Kinek adnál pénzt? Nyugdíjasnak a nyugdíját, vagy cigánynak (és fehér cigánynak) a segélyét?
Nem dolgozik egyik sem, illetve a nyugdíjasok ledolgozták az idejüket többnyire.
Lassan választani kell, hogy a cigányok kapjanak segélyt vagy a nyugdíjasok nyugdíjat, mert nem lesz mind2re pénz. Illetve mint láthatjuk tologatják ki a nyugdíjkorhatárokat, így látható, hogy kit választanak a parlamentben.
Nyugdíjasnak, alap. Ők még abban a rendszerben nőttek fel, amikor kellett dolgozni, így dolgoztak, szerintem aki az élete nagy részét végigmelózza, az megérdemli, hogy tisztességes körülmények között élje le idős éveit.
A cigányok, akiknek büdös a munka, meg rohadjanak éhes, mit bánom én. Dolgozzanak. Én sem élősködök az adófizetőkön.
igazából azon agyalok, hogy vajon cigány vagy nyugdíjas van többségben az országban. De azon is, hogy egy cigányt könnyebb megvenni mint egy mindíg agyaló nyugdíjast, valszeg ezért (is) esett a kormány8ok) választása nem rájuk.
azt tudom, hogy én már soha nem jutok el a nyugdíjig, ilyen szép világot élünk.
kedves 62%-os hozzászóló
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__629..
ebben a kérdésben már alulmaradtál a vitában, szerintem ne akarj megint ugyanabba a szarba lépni:)
de a cigány nyugdíjas nem segélyt kap, és a nyugdíját az alapján kapja amit ledolgozott.
nekem sincs azokkal a cigányokkal bajom akik dolgoznak, de ők egy kisebbség a kisebbségen belül sajnos.
Nyugdíjat ha nem rokkant nyugdíjról van szó, akkor az esetek nagy részében úgy kapja az ember, hogy megérdemli. származástól függetlenül.
persze az ás kérdés, hogy a nyugdíjak röhejesen alacsonyak sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!