Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldön élő magyar vagyok,...

Babuci222 kérdése:

Külföldön élő magyar vagyok, nem nagyon figyelem a magyarországi politikai eseményeket. De közelmúltban a 100 ezres tüntetés meglepett. Ki szervezte és miért? Hogyan sikerült ennyi embert össze bolondítani.

Figyelt kérdés
Állítólag az USA pénzelte. Az USA mindenképpen megakarja buktatni az Orbán kormányt!Ezt tette Csehországban is. Ez a belügyekbe való beavatkozás, néhány USA diplomatát nem lehet Magyarországról kirugni. Most éppen azt az obszkurus személyt küldték Magyarországra, aki kidolgozta az Amerikának nem tetsző kormányok megbuktatásának a technikáját. Állitólag az amerikai zsidó lobby összedolgozik az ellenzékkel és az USA nagykövetsége.
2014. nov. 14. 21:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Joggal vagyok elégedetlen! 25 éve várom, hogy jobb legyen ebbe a kib....ott országban! Kormányok jönnek-mennek, de az ország csak lefelé csúszik. -1994-1998 közt volt utoljára olyan kormányunk, ami optimizmusra adott okot. Mi voltunk a keleti blokk éllovasai, példaképei, ma meg a szégyenei vagyunk teljes kilátástalansággal. Megszenvedtük a 90-es éveket, a hatalmas inflációt, hatalmas megszorításokat, munkanélküliséget, de akkor tudtuk, hogy miért. Azért, hogy jobb legyen 10-20-30 év múlva, de ma már remény sincs arra, hogy 50 éven belül jobb lesz, csak a megszorítások jönnek és jönnek vég nélkül.
2014. nov. 21. 05:28
 22/22 anonim ***** válasza:
#20 kussolsz, kutya
2022. dec. 5. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!