Jajjj, szegény Petya most igazán megdolgozik a pénzért. Szerintetek is?
Ezek után pedig megy Moszkvába...
Hát mi lesz így szegény petyával?!?!
Habár egyébként utálom a kispetyát, de komolyra fordítva a szót, ezt a helyzetet nem irigylem. Képzelem milyen ideg állapotba mehet majd Moszkvába egy ilyen kijelentés előtt...
" kijelentés előtt"
rosszul töröltem, így akartam: kijelentéssel**
vagy kijelentés után*
úgy értelmesebb, ha már úgyis rosszul töröltem.
Egyenlőre a hírt nem látom kormánypárti "független" híroldalakon. Gondolom lapzárta van már és csak holnap reggel érkeznek meg a "független" gondolatok, hogy akkor most mi a gebasz van, hiszen egyik nap még Kövér Lacit éljeneztük, amiért "lassan, de határozottan" ki akart lépni az EU-ból.
...Így belegondolva azokat az újságírókat, hírszerkesztőket is sajnálom. Nehéz lehet követni az ilyen gyorsan változó, egymásnak ellent mondó "független" gondolatokat.
"hogy hány ora van?"
Természetesen gondoltam, hogy nem adják le este 9, 10 körül/után....
Viszont bizonyos híroldalaknak pedig sikerült este 9, este 8 előtt betenniük.
"Természetesen gondoltam, hogy nem adják le este 9, 10 körül/után.... "
Mármint leadhatnák, hiszen akár a magyar nemzet online-nál is vannak új cikkek 22-23 óra körül, de megértem, hiszen a független gondolatok legfüggetlenebb megszerkesztéséhez idő kell.
"Mármint leadhatnák, " leadhatták volna*
Kijavítottam, nehogy megint félreértés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!