Magyarországon a gazdagok a legelutasítóbbak?
Sokan azt mondják, hogy a szegényebbek a legelutasítóbbak, mert nem elég tanultak...stb...stb.
De ezek szerint Magyarországon pont a gazdagok a leginkább elutasítóak.
Elég csak megnézni a sok vállalkozót, nagyon megnézik, hogy kit vesznek fel.
Mi a kérdés?
A cigányok 90%-át csak utálni lehet és elítélni, akár gazdag vagy, akár szegény. Még a normális cigány is elítéli a saját fajtáját, jobban mint a magyarok.
Azt sem értem miért meglepő hogy minél gazdagabb/tanultabb annál több dologtól "fél". Ha magasabban vagy, nagyobbat tudsz bukni, jobb a rálátásod a világra, több mindenre kell odafigyelned.
Bár a meleg részt nem tudom honnan szedték, kicsit provokatívnak tartom. A falu szélén, cigányok által terrorizált Magdi nénik valószínűleg telibe szarják hogy mi van a melegekkel.
Vállalkozóként meg jó hogy megnézi az ember hogy kit vesz fel, ez nem is kellene kérdéses legyen.
Bár szerintem csak az egész statisztikát a kisujjukból szopták ki.
Tehát akkor a liberálisok kollektíven mégsem a Rózsadombon laknak, hanem egy szabolcsi putriban? Vagy esetleg a közhiedelemmel ellentétben, nem rajonganak a cigányokért?
Összezavarsz engem ilyen összetett dolgokkal kérdező. A végén még kiderül hogy nem is a 110%-uk zsidó. Mivel fogom akkor társadalmi és erkölcsi felsőbbrendűségemet éreztetni velük szemben?
" Mivel fogom akkor társadalmi és erkölcsi felsőbbrendűségemet éreztetni velük szemben?"
Annyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!