Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem fonákság, hogy 30 milliárd...

Nem fonákság, hogy 30 milliárdot kap egy külföldi cég, hogy idetelepítse a legkörnyezetszennyezőbb ágazatú gyárát, és még előírásoktól, hatósági engedélyektől is mentesül?

Figyelt kérdés

Mi, magyarok miért nam kapunk a kormánytól valódi támogatást, hogy normális munkahelyeket teremtsünk?

Gumit gyártatni jönnek ide, és még mi fizetünk nekik ezért, nem kell elbírálni jogzserűen a kivitelezést, stb., mert multi?

Nektek nincs elegetek ebből? Hogy kinyalják a külföldi s.gét, mi meg vegetálunk, nevetséges pályázatokkal szúrják ki a szemünket, amik le vannak osztva?

Nekem meg előírja a törvény egy olyan végzettség megszerzését a tervezett tevékenységemhez, amire nincs is tanfolyam jelenleg, ha majd egyszer mégis indítanak, akkor is 2-3 év az időtartam.

Tőkét meg úgy kell fillérekből összeraknom.

Mi ez, ha nem népirtó rezsim, a magyarok letuszkolása? Nálam ennél a húzásnál telt be végleg a pohár.

Vagy nem hagyom annyiban, vagy megyek én is, hagyom az országot a levesbe...

Annyi pénzből, amennyit a gyár kap, a beígért létszámú munkásai 25 évig meg tudnának élni a gyár nélkül is...

2014. nov. 12. 11:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért ez a zöld mezős beruházás nem több ezer embernek ad munkát, hanem kevesebb, mint 1000 emberre adott ígéretet.

Majd kapják szépen a birkák a minimálbért, amiért eladják a lelküket.

De ha ez csak engem háborít fel, meg is érdemlik, ez jár a magyarnak.

2014. nov. 12. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Belinkelned konkretan hogy most pontosan melyik gyarra gondolsz?

Azok a "birkak" akik odamennek, legalabb a minimalberuket kitermelik, es nem kell allami csöcsön, kozmunkan elniuk.

2014. nov. 12. 14:48
 13/14 A kérdező kommentje:

Az előző linkben is benne van a cégnév.

Ap0IIO T. egyébként, bocs, hogy így írom.

És itt egy vélemény:

"Én gumigyárba dolgozom havi 120 ezerért . Folyamatos műszakban inkább kizsákmányolásnak mondanám mint jó fizetésnek . Te is dolgozz egy ilyen helyen . Ahol kén gőzt szívsz mindennap meg kormot . 15 év alatt rákosak leszünk . Nálunk a magyar vezetőség húzza le a melosokat . Persze a koreaiak meg úgy viselkednek mint a rabszolgatartóink . Undorító az egész itt kifizetnek 400 eurot emberenként máshol többet kéne . Mi vagyunk hülyék ennyiért nem kéne dolgozni . A munkahely van értünk és nem fordítva . Ezeknek a kizsákmányolóknak megéri ide jönni adómentesség, állami támogatás és 400 euros birkák akik 10 ft a saját anyukat meg... . De a legszörnyűbb a magyar vezetőség ."

Én nem tudnék tükörbe nézni a cégvezetés helyében, valszeg nem is leszek jó üzletember. Az anyagi haszon csak egyfajta haszon. Én nem mások nyomorúságán akarok nagyot szakítani.

2014. nov. 12. 15:30
 14/14 A kérdező kommentje:

S még annyi, hogy az én szememben egyáltalán nem érték, hogy nem az állam alamizsnáján kell tengődniük, hanem olcsó munkaerőként robotolhatnak.

Abből még nem lehet családot fenntartani. Vay nem az a cél? Hogy ne fogyjon a magyar? Hogy a magyarnak legyen esélye normálisan felnveleni egy családot Magyarországon?

2014. nov. 12. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!