Mi a véleményetek Dr. Drábik János munkásságáról?
Figyelt kérdés
Én tisztelem és becsülöm, nagyon igazakat mond mind háttérhatalom mind a nemzet szempontjából!#gazdaság #nacionalizmus #szabadkőművesség #magyar politika #magyarság #nemzet #Drábik János #pénzrendszer #pénzügyi elit
2014. nov. 11. 10:05
11/15 anonim válasza:
Egy ideje van szerencsém olvasni a műveit, amelyek helyenként nehezebben emészthetőek de ugyanakkor (szerintem) zseniálisak. Jelenleg az Orwelliát olvasom tőle, amit 2007-ben, vagy legalább is akörül írt, és félelmetes látni így 2015-ben hogy mennyi mindenben igaza van/volt. Röviden: Minden tiszteletem Drábik Jánosé. Akik pedig csak fikázni tudják, azoknak 10-20 éven belül (nagyon) keserű ébredésben lesz részük.
12/15 anonim válasza:
'Röviden: Minden tiszteletem Drábik Jánosé. Akik pedig csak fikázni tudják, azoknak 10-20 éven belül (nagyon) keserű ébredésben lesz részük.'
Vagy neked/nektek pofára esésben...
13/15 anonim válasza:
Ez a fajta ébredés olyan mint a világvége. Mindig előttünk lesz.
14/15 anonim válasza:
#11 mennyire igaz, amit írtál. Lásd mai gazdasági helyzet. De hiába magyarázod a sok birkának.
15/15 anonim válasza:
Módosítanám a 15 éves énem válaszát: Nem tudom mit gondoljak róla. Egy bogaras, kicsit őrült öreg ember, de nem gondolom, hogy propagandista vagy konkrétan idióta lenne. Nem normális nyilván, de enyhébb, mint Raffai vagy Szaniszló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!