Milyen véleménnyel vagy II. János Pál pápa életéről, pápai munkásságáról?
16:28
Lényegében mindent elárul :)
Vannak kérdések, amikben nem tudnék egyetérteni az álláspontjával, annak ellenére sem, hogy megértem az indokait. Talán azért van ez, mert sok mindent teljesen más szemszögből látok, és ez azt hiszem, így van rendjén.
Mégis az egyik legjelentősebb alakká vált az életemben. Nem tudom, mennyire jó szó rá, hogy példakép...
Tény, ami tény, mégpedig, hogy miatta indultam el a változás útján, mert tőle tanultam meg félelem nélkül élni. Nem érdekel, hogy milyen címeket aggatnak rá a halála után, ahogy a féligazságokból szőtt cukormáz sem. Anélkül is tudom, mit köszönhetek neki.
Bár több ilyen ember lenne a Földön....
Tisztelem XVI. Benedeket, mint egyházfőt. De számomra "A PÁPA" mindigis II. János Pál marad. Csodálatos embernek tartom, örök példakép. És sajnálom, hogy a gyermekem számára csak történelem lesz....
Katolikus vagyok, tisztelem őt, bár sok mindennel nem értek egyet, amit ő gondolt.
Ettől függetlenül igazi egyházfőnek tartom, aki nagy szeretettel kormányozta Isten Nyáját. De pl. XVI. Benedek pápa inkább közelebb áll a szívemhez.
WIKIPÉDIA: "Sanyargatta magát (sokszor a padlón aludt, rendszeresen ostorozta magát és böjtölt)."
Milyen ember az aki ilyet csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!