Az USA elszánt akarata, hogy megszüntesse az Orbán-diktatúrát Magyarországon?
#3 - Kádár idején éltem, de szerintem az nem volt diktatúra, fokozatosan egyre szabadab lett. Egypártrendszer volt, csak a párt, na de a mostani 'csak a fidesz' nagyon hasonlít az akkorira.
Csak a mostani irány sajnos egyre inkább a diktatúra felé tendál, fellengzős szlogenek, lózungok, fejlődés semmi.
"Csak a mostani irány sajnos egyre inkább a diktatúra felé tendál, fellengzős szlogenek, lózungok, fejlődés semmi."
A "dübörög a gazdaság" meg a 10 emeletes Gyurcsány plakát idején is ennyire aggódtál?
"És nyugodtan pontozzatok le érzelmi alapon, mert attól még nekem van igazam."
Azaz! Véletlenül sem szabad azt feltételezni, hogy mi tévedtünk. Nem, nem. Mindig a másikat kell hibáztatni. Ennek köszönhetően jutottunk el országunk jelenlegi jóléti és közéleti magaslataiba.
3-as! Igen, en pl. fiatal vagyok (par napja multam el 18), es szerintem tudod mi a szomoru? Az, hogy nalam idosebb embereknek annyira at van mosva az agya (pl. neked is), hogy keptelenek felismerni a diktatura jeleit. Valoban nincs meg olyan merteku diktatura az orszagban, mint az altalad emlitett idokben, de szerinted szeretett vezerunk hova akar kilyukadni az allamositasaival, a spancik kozott elosztogatott trafikokkal, a korrupt adohivatalunkkal, a szolasszabadsag korlatozasaval (igen, a mediatorveny az, es az internetado is az lett volna)? Akinek kedve tamadt hozza, folytathatja a listamat.
Ha ezek utan nem erted, miert becezik viktorkat viktatornak, akkor sajnalom, de menthetetlenul hulye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!