Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az USA elszánt akarata, hogy...

Az USA elszánt akarata, hogy megszüntesse az Orbán-diktatúrát Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2014. nov. 9. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

#3 - Kádár idején éltem, de szerintem az nem volt diktatúra, fokozatosan egyre szabadab lett. Egypártrendszer volt, csak a párt, na de a mostani 'csak a fidesz' nagyon hasonlít az akkorira.

Csak a mostani irány sajnos egyre inkább a diktatúra felé tendál, fellengzős szlogenek, lózungok, fejlődés semmi.

2014. nov. 10. 02:12
 12/14 anonim ***** válasza:

"Csak a mostani irány sajnos egyre inkább a diktatúra felé tendál, fellengzős szlogenek, lózungok, fejlődés semmi."

A "dübörög a gazdaság" meg a 10 emeletes Gyurcsány plakát idején is ennyire aggódtál?

2014. nov. 10. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

"És nyugodtan pontozzatok le érzelmi alapon, mert attól még nekem van igazam."

Azaz! Véletlenül sem szabad azt feltételezni, hogy mi tévedtünk. Nem, nem. Mindig a másikat kell hibáztatni. Ennek köszönhetően jutottunk el országunk jelenlegi jóléti és közéleti magaslataiba.

2014. nov. 10. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:

3-as! Igen, en pl. fiatal vagyok (par napja multam el 18), es szerintem tudod mi a szomoru? Az, hogy nalam idosebb embereknek annyira at van mosva az agya (pl. neked is), hogy keptelenek felismerni a diktatura jeleit. Valoban nincs meg olyan merteku diktatura az orszagban, mint az altalad emlitett idokben, de szerinted szeretett vezerunk hova akar kilyukadni az allamositasaival, a spancik kozott elosztogatott trafikokkal, a korrupt adohivatalunkkal, a szolasszabadsag korlatozasaval (igen, a mediatorveny az, es az internetado is az lett volna)? Akinek kedve tamadt hozza, folytathatja a listamat.

Ha ezek utan nem erted, miert becezik viktorkat viktatornak, akkor sajnalom, de menthetetlenul hulye vagy.

2014. nov. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!