Egyre jobban csökken az államadósság, nemrég 2 milliárd eurót törlesztettünk az EU-nak, nem ironikus, hogy ezek ellenére államcsődöt emlegetnek egyesek?
Mikor nem konkrét csökkenést mondanak, hanem hogy VALAKINEK törlesztettünk, az virágnyelven azt jelenti, hogy mástól magasabb kamatú kölcsönöket vettünk fel, mert nem akarunk annak a bizonyos valakinek tartozni Orbán aktuális agybaja miatt.
Egyébként pedig össz államadósság:
2010 április: 19,323.1 milliárd forint
2014 szeptember: 24,472.5 milliárd forint
forrás: [link]
Virágnyelven hogy akarod elmondani, hogy az IMF hitel nem piacról finanszírozott hitel?
Kb olyan, mint amikor elmegy valaki dolgozni, és kérdezik mi az a lyuk az önéletrajzban. Hát segíjkén voltam...
Na ilyen az államkötvény piacon egy IMF hiteltartozás...
Ja, értem... Ha valakinek más a véleménye, mint neked, esetleg még konkrét adatokkal is alátámasztja a véleményét, azt gyorsan meg kell kövezni.
OK, csak fújd tovább a propagandaszöveget, ne is hagyd magad befolyásolni holmi tényektől!
"A második válaszolónak van igaza, hiába kapott sok negatív értékelést, ő veletek ellentétben legalább nem az ellenzék propagandaszövegeit ismételgette, hanem voltak saját gondolatai is. A többi válaszoló írását inkább nem minősítem. Tudjátok, merre van az ajtó."
Úristen! A "saját vélemény" (ami ugyanúgy fidesz propaganda) neked fontosabb mint a statisztikai tények amit néhány ide válaszoló leírt?
Gratulálok! Remélem nem vagy döntéshozó helyzetben a munkahelyeden.
Nem az a kérdés, hogy kinek mi tetszik. Az a kérdés, hogy mi IGAZ. Tudom, fideszesként nagyon nehéz felfogni ezt a koncepciót, hiszen a bálványaid napi szinten hazudoznak.
De engem az érdekel, hogy IGAZ-e amit mondasz, vagy HAZUGSÁG. Mint a hivatalos statisztikák mutatják, nem igaz, vagyis hazugság. A kérdés csak az, hogy ki hazudott. Te, vagy a kedvenc pártod?
" A kérdező már leírta, melyik választ tartotta hasznosnak, szóval felesleges a szájkarate, be lehet kussolni, ballibek, mert senki se kíváncsi rátok!"
Szopás, jobb oldali érzelmű vagyok.
Ha nem tudsz tényeket cáfolni akkor elkezded a "ballib" dumát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!